Igoru Žena Pre Smrti Ostavila Tajno Pismo: Saznao Da Je Bila Umešana U DVE SMRTI, A Ovo Ga Je Dokrajčilo /Chelyabinsk

Showbizz

Igoru Žena Pre Smrti Ostavila Tajno Pismo: Saznao Da Je Bila Umešana U DVE SMRTI, A Ovo Ga Je Dokrajčilo /Chelyabinsk

Kada mu je supruga Alena (36) preminula posle duge i teške bolesti, Rus Igor Sorokin (45) nije ni slutio da će pronaći njeno oproštajno pismo koje će baciti senku na sve što je imao i gradio prethodno s njom.

Ovaj otac dvoje dece iz Čeljabinska pronašao je pre 10 godina ljubav svog života na letovanju u Turskoj i od tada se nisu odvajali jedno od drugog, prenosi portal DNI.

Kada je otkrila da boluje od neizlečive bolesti, potrošio je sve što je imao za njeno lečenje, a morao je i da upadne u ozbiljne dugove kako bi pokušao sve što je u njegovoj moći da je sačuva. Nije uspeo.

Nekoliko dana posle njene smrti, sređujući fioke sa Aleninim stvarima, Igor je nabasao na jedan koverat. Mislio je da je unutra neka čestitka, ali kad je otvorio shvatio je da se tu nalazi njeno pismo. Zapravo, tu su bili pokajnički redovi žene koja je u prošlosti činila neke loše stvari.

Pored toga što mu je napisala da je bio ljubav njenog života i da mora da bude uz decu dok su živa, Alena je napisala Igoru da je u 24. godini učestvovala u saobraćajnoj nesreći koja je odnela dva života.

Bila je mlada, neobuzdana i te večeri pijana. Sa drugaricom je jurila putem. Pevale su u autu, i ona je slučajno gurnula drugaricu koja je vozila. Volan je krenuo na pogrešnu stranu i udarile su u auto koji je bio parkiran sa strane. Usmrtili su muškarca i njegovu suprugu, dok su one prošle prilično solidno.

Njena drugarica je “samo” polomila nogu i nekoliko rebara, a ona skoro ništa. Drugarica joj je bila u bolnici, nikad nisu odgovarale za ove dve smrti za koje su krive. Rekle su da su se povredile na planinarenju. Očito je u pismu morala da se ispovedi pred smrt.

Međutim, to nije bio Igoru najveći šok. U pismu je supruga priznala da je pre nesreće rodila i dete, ćerkicu koju nije bila spremna da u 19. godini podiže, pa ju je dala na usvajanje!

Igor je bio van sebe. Dok je držao pismo, drhtao je od muke. Pitao se da li je to sve ili je Alena još neke stvari ipak sakrila od njega. U jedno je bio siguran – voleo ju je, ali će u narednom periodu pokušati da pronađe to dete koje sada ima već 17 godina, piše DNI.

(objektiv.rs)