Đoković se plasirao u polufinale, ali jedno mu se nije dopalo: „Da ste odrastali u Srbiji, razumeli biste“

Showbizz

Naš najbolji teniser Novak Đoković je upisao sigurnu pobedu u četvrtfinalu turnira u Astani, nakon što je savladao ruskog tenisera Karena Hačanova 2:0. Po setovima je bilo 6:4, 6:3, a Novak je uspeo da kontroliše rezultat od prvog do poslednjeg poena iako je bilo vidno da nije igrao na najvišem nivou.

Hačanov prosto nije mogao da ide u korak sa njim, pa će sada Đoković u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča Danil Medvedev – Roberto Bautista Agut. Đoković će taj meč igrati u subotu, a nakon pobede protiv Hačanova istakao je da je jedna stvar u njegovoj igri ovog puta bila lošija.

Iskreno mislim da nisam igrao sa osnovne linije kao u prva dva meča, ali to je bilo dovoljno. Odigrao sam dobar tenis u oba seta kad je bilo najvažnije. Uvek očekujem najviše od sebe i nadam se da ću moći da podignem nivo igre za sutra jer će to biti potrebno protiv koga god da budem igrao“, rekao je Đoković.

On je zatim bio upitan odakle dolazi njegova mentalna snaga. Kada je odgovorio da je to iz detinjstva, voditelj programa ga je upitao šta to tačno znači.

„Iz detinjstva. Pa, da ste odrastali u Srbiji, razumeli biste“, s osmehom na licu je poručio Novak Đoković.

mondo.rs