“BILO NAM JE LEPO”: KARIĆ OTKRIO SVE O ODNOSU SA PEVAČICOM TIJANOM MILENTIJEVIĆ: “OVO JE POSLEDNJA NOĆ DA SAM IZAŠAO U GRAD”!

Showbizz

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da su Stefan Karić i Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana, obnovili romansu, i to sve zbog snimka sa jedne žurke, na kojem se vidi kako bivši zadrugar uživa u njenom nastupu i čašćava je evrima.

Stefan se potom oglasio i priznao da je video da ga ponovo spajaju sa Ženom od sultana, ali zbog toga krivi samo sebe.

– Uh, jesam iskreno, onaj klip je katastrofa, sramota me je samog sebe. Alkohol nije za mene uopšte, a sto se tiče Tijane, bila je tu oko našeg stola celo veče i bilo nam je lepo. Ona je meni draga devojka i to je to, nisam “bacio oko” niti dao “zadnji dinar”, malo oni to preuveličavaju, ali dobro, imaju prava po onom snimku da tumače kako god hoće. To je to, mogu da kažem samo da je ovo bila poslednja noć da sam izašao, sledeća je tek za Novu godinu – rekao je Stefan za Pink.rs.

Podsetimo, bivši učesnik rijalitija “Zadruga” našao se na žurci u sredu uveče, gde je nastupala Milentijevićeva. Čim je uzela mikrofon u ruke da odradi svoj blok, Karić je skočio sa stolice i iz džepa izvadio 200 evra i dao Tijani. Celo veče pogled nije skidao sa nje, a ni ona nije bila imuna na dojučerašnjeg zadrugara. Smeškala mu se, pevala i vrckala guzom. On je svaku numeru lepo počastio sa po 100 ili 200 evra, a kada se sve zajedno sabere, koštala ga je oko 2.500 evra – preneli su domaći mediji.

pulsonline.rs