EKSKLUZIVNI PAPARACO SNIMCI DALILE I LUKE! Dragojevićka raskinula sa dečkom, a evo kako su provodili vreme do juče – SOČNI POLJUPCI, zagrljaji, romantična šetnja… (VIDEO)

Showbizz

Sve je pucalo od ljubavi, a onda je pukla tikva!

Nakon spekulacija da im u vezi ne cvetaju ruže, Dalila Dragojević danas je za Pink.rs potvrdila da je raskinula sa Lukom Nikolićem, a ekipa emisije “Paparaco lov” uhvatila je bivši par nedavno kako u javnosti razmenjuje nežnosti.

Naime, paparaco ekipa je prvo uhvatila drugoplasiranu učesnicu “Zadruge 6” u poseti jednom prestoničkom tržnom centru, a zatim je krenuo za njenom novom “mečkom” i saznao gde bivša zadrugarka trenutno boravi.

Dalila je parkirala svoj automobil ispred zgrade u kojoj navodno živi njen sada već bivši dečko Luka, a zatim otvorila gepek i izvadila ne jedan, već tri kofera, te pretpostavljamo da se Dragojevićka uselila kod njega. Međutim, morala je da se pomoči, jer je kofere u zgradu unela sama, bez njegove pomoći.

Dragojevićka je nešto kasnije napustila ljubavno gnezdo zajedno sa Nikolićem, a onda su se odvezli do jednog restorana u centru prestonice. Tu su, na očevid svih prisutnih, razmenjivali nežnosti, te je u jednom trenutku pao i sočan poljubac.

Nakon večere, Dalila i Luka su se uputili u romantičnu šetnju elitnim naseljom Beogradom na vodi, a onda su uspeli i da se nakratko osame, pa je pala nova serija razmenjivanja nežnosti – zagrljaji, držanje za ruke, poljupci…

https://youtu.be/o6moVgwXrnk

pink.rs