Cecina Bolest Počela Da Se Vidi Na Fotografijama: Ovo Je Nešto Najgore Što Može Da Se Desi Jednoj Ženi! (Foto)

Showbizz

Cecina bolest počela da se vidi na fotografijama: Ovo je nešto najgore što može da se desi jednoj ženi! (Foto)

Balkanska zvijezda osim po boji glasa i vokalnim sposobnostima na kojima joj mnogi mogu pozavidjeti, važi za najzgodniju damu na našoj javnoj sceni, a liniju uspješno održava godinama unazad između ostalog i zahvaljujući zdravom načinu ishrane.

pak, prije nekoliko godina zdravstveno stanje Cece Ražnatović bilo je ozbiljno ugroženo te je izgledalo kao da je nabacila kilograme. Okidač su bili problemi sa hormonima o čemu je ona otvoreno govorila.

– Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravsteni problem, meni se moje tijelo vratilo i svi su mi rekli da sam se prepolovila. Imam neki ženski hormonski disbalans, ništa strašno. Tijelo mi je signaliziralo da nešto nije u redu. Kada sam primijetila simptome, odmah sam se obratila ljekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći problem – ispričala je tada Ceca koja je uz savjet ljekara i adekvatnu terapiju povratila svoje zdravlje i liniju.

Da je uzrok tom disbalansu potiskivanje emocija pjevačici je skrenuo pažnju nedavno preminuli astrolog Dušan Veličković, koji ju je, kako prenosi “Svet” upozorio i da obrati pažnju na štitnu žlijezdu i bubrege jer su to organi koji se opterete strahom od nečega.

Zdravstveno stanje Svetlane Cece Ražnatović sada je u najboljem je redu, ona izgleda bolje nego ikada, a uveliko i nastupa pa nema bojazni da se problemi vrate. Pjevačica takođe nastoji da podigne svijest kod žena i kad god je u prilici savjetuje da svaka dama s vremena na vrijeme obavi preventivne preglede.

Izvor: Story.rs