BUKTI RAT! Devojka Ivana Marinkovića BRUTALNO odgovorila Kulićima na prozivke! OSULA PALJBU po Miljani: POLA ŽIVOTA JE U LUDNICI!

Showbizz

Neće da joj ćuti!

Rat između porodice Kulić i Ivana Marinkovića se ne smiriju, kako je Ivan sinoć u emisiji “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem” otkrio svoju stranu priče u odnosu sa Miljanom, ona je u domaćim medijima njega nazvala lažovom i tom prilikom izjavila da on nije otac njenog deteta.

Naime, Miljana je rekla da Ivana gleda kao donora sperme i da je Željku kao otac zavedena NN osoba. Ona je pored toga odgovorila Jeleni Ilić, Ivanovoj devojci na jučerašnji intervju koji je dala za Pink.rs:

Ko da ga uzme?! Agresivna ludača, koja priča nepovezano i treba da se leči u psihijatrijskoj ustanovi “Laza Lazarević”?! Kako neko ko tuče svakog ko mu padne šaka može da mi uzme dete?! Ivan nije ni upisan kao Željkov tata u papirima, pa ne može ni da traži starateljstvo! Željku je otac NN lice, a on je samo donor sperme. Ni ne razmišljam o tom čoveku, osim kad pogledam u svog sina, jer mnogo liči na njega – rekla je Miljana.

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Jelenom, Ivanovom devojkom koja je brutalno odgovorila Kulićima:

Šokirana sam da neko ko je proveo pola života u psihijatrijskoj ustanovi nekoga naziva ludim?! Da neko ko sahranjuje živog coveka na groblju jer ju je ostavio, i snima sve to, da neko ko abortira nekoliko puta godišnje bez imalo savesti, dok joj roditelji aplaudiraju. Ona je bankomat sopstvenim roditeljima i umesto u ustanovi za lečenje, pošalju je da smanji zeludac i smrša da bi nastavila… Da ne pričam o tome da tuče ljude štiklama u svakoj sezoni, vrši nuždu gde god stigne i na kraju juri za muškarcima i plaća ih za usluge,pa se u pauzi seti da je majka??? Tuče se i vređa sa sopstvenom majkom na televiziji?? Javnost je nažalost teši kako je super,jer donosi gledanost i klikove, ali oni su porodica bez savesti, a mnogo su opomena imali u poslednje vreme da nešto ne rade dobro. To ih izgleda nije nateralo da se opamete. Zakon postoji i DNK analiza i sve moze da se dokaže. Zakon i drzava su to regulisali, a ne Kulići. – rekla je Jelena.

pink.rs