ŠOK INTERVJU FILIPA CARA! Razvezao jezik o Maji i Marku, potkačio Zvezdana Slavnića, a tek da čujete šta kaže za Aleks Nikolić

Showbizz

Superfinalista prethodne, pete po redu “Zadruge” Filip Car ne propušta dešavanja u aktuelnoj sezoni, a novonastala zbivanja u Beloj kući prokomentarisao je u intervjuu za medije.

Kako kaže, Kristijan Golubović mu odavno nije simpatičan, a smatra da će Zvezdan Slavnić tek pokazati svoje pravo lice.

Zvezdan Slavnić kad prezupči tamo, postrojiće sve redom. Postrojio bi i Kristijana da je ostao. Zvezdan, s druge strane, srami se i stidi svojih postupaka, o detaljima neće da priča, svestan je šta je uradio. Kristijan je 100 puta ispričao jednu priču svaki put drugačije. Dok sam bio tamo, izbegavao sam pab, to više nikom nije zanimljivo – tvrdi Car, kojem se nisu dopale Kristijanove svađe sa Aleksandrom Nikolić.

To je samo jedna u moru situacija zbog koje mi se Kristijan zgadio. Podržavam Dejana što je ustao i stao na stranu devojke, smatram da Aleks nije kriva u tom konfliktu. To šta joj je govorio je strašno, nema potrebu za tim, ne znam što će mu to, možda zbog Tik-tok pregleda napolju, preko kojih zarađuje. Čemu prozivanje ljudi koji ti nisu ništa uradili, pogotovo ona, koja je čak u jednom momentu u prošloj sezoni rekla da joj se Golubović sviđao.

Filip je prokomentarisao i Maju Marinković i njenog aktuelnog dečka Marka Markovića.

Tvrdim da Maja nije zagrejana ni za koga, Marko joj je trofej, kao i Peca. S Majom je vrlo lako ostvariti kontakt i stupiti u odnos. Nije loš čovek u duši, ali radi postupke koji su katastrofalni. Za nju bi bilo najbolje da pokaže da jednu sezonu može da bude sama, za njeno psihičko i fizičko stanje. Naš poslednji susret u hotelu je krenuo naopako. Čim je zaspala, pobegao sam. Slagao sam da baka mora hitno na operaciju u Hrvatskoj, a bio sam na Novom Beogradu.

Ozbiljnu vezu posle Dalile Dragojević nije imao, a priželjkuje da se skrasi sa “normalnom” devojkom.

U moru loših odnosa koje sam imao, evo, i u poslednje vreme, poslaće mi bog, nadam se, a ja ću znati da prepoznam i cenim. Ne mora biti da je dobra ako je bila s dvojicom u životu, ali da nije ostavila muža radi mene, da nije ne znam šta radila, da je malo skladna, što moj primitivan mozak može prihvatiti kao ženu, eto, ne tražim puno. Nadam se da će mi bog poslati normalnu, kao što je Jovana Ljubisavljević bila u četvorci, Anđela Đuričić u petoj sezoni. Moj problem je što u tom prostoru tamo hoću sve i hoću odmah, zavozam se, lako to sve poberem i, naravno, ove normalne odmah pobegnu – zaključuje Car.

pink.rs