POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE UROŠA ĆERTIĆA! Nakon TUČE Sa Bugarinom I Kristijanom, Završio U BOLNICI! Evo Kako Se SADA OSEĆA!

Showbizz

POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE UROŠA ĆERTIĆA! Nakon TUČE sa Bugarinom i Kristijanom, završio u BOLNICI! Evo kako se SADA OSEĆA!

Kristijan Golubović i Emil Kamenov fizički su nasrnuli na Uroša Ćertića, što je rezultiralo njihovom diskvalifikacijom, a ubrzo potom Ćertić je izveden iz Zadruge i uputio se kao Urgentnom centru, a sada je poznato njegovo zdravstveno stanje.

Međutim, nakon što su napustili velelepno imanje u Šimanovcima, na kapiji ih je sačekala policija, koja je momentalno uhapsila Golubovića i privela Bugarina, a kaskader je odveden na preglede, kako bi se uradio lekarski izveštaj, na osnovu koga će tužilac kvalifikovati delo i doneti odluku o daljem postupanju.

Kako prenose domaće mediji, Urošu Ćertiću su nakon pregleda u Urgentnom centru konstatovane lake telesne povrede, tačnije nagnječenje poglavine. Tužilaštvo u Rumi je naložilo da se dostavi Izveštaj, dok se sudija Prekršajnog suda izjasnio da nema elemenata prekršaja.

Kurir.rs/Pink