ŽENA ODLUČILA DA SE PRETVORI U ZMAJA: Ima HIV, istetovirala oči, ODSEKLA NOS i napravila rogove! Kad je vidite, POZLIĆE VAM!

Showbizz

Tiamat Lidžn Meduza, iz SAD, radila je u banci dugi niz godina, ali je jednoga dana u svojim dubokim četrdesetim godinama odlučila da u potpunosti promeni svoj životni put.

Naime, za kratak vremenski period Tiamat je uradila crne tetovaža oko očiju, ima bezbroj pirsinga, a ubrzo su usledile i telesne modifikacije koje su učinile da Tiamat postane prva žena zmaj na planeti.

Ova žena je razgovarala sa Entonijem Padiljom, na njegovom Jutjub kanalu, i otkrila mu da je tokom rada u jednoj od najvećih banaka u SAD imala skoro 80 pirsinga, koji ili nisu bili na vidljivom mestu ili ih je skidala svaki put kad krene u kancelariju. Ipak, kada je otkrila da je HIV pozitivna, ceo život joj se okrenuo naglavačke. Od izvanrednog bankarskog radnika, žene koja nikada nije propustila dan na poslu, postala neko ko se ponekada ne bi pojaviljivao po tri dana u nedelji.

Tiamat je ostavila svoj posao i tvrdi da umalo nije umrla nakon tretmana zbog zvanično aktiviranog AIDS-a, ali uspela je da stigne do faze u kojoj je virus postao nevidljiv i neprenosiv

Tiamat dodaje da zna kako je vide ljudi koji je ne poznaju i da podjednako osuđuju njen izgled, automatski pretpostavljajući da je ona gubitnik, da nikada ništa u životu nije postigla ili da je potpuno glupa, verovatno ne završivši ni srednju školu.

(Kurir.rs)