(VIDEO)UHODILA JE TRUDNU DEVOJKU?! Sofija doživela FRAS nakon optužbi da je FANATIK, Ivanu proradila SUJETA, Maja izlaganjem UKOPALA Ćertića!

Showbizz

Snoć su se na velelepnom imanju u “Zadruzi”, kao i svakog pretka, održale “Nominacije”. Zadrugari su imali zadatak da izaberu da li će svojim glasom sačuvati Danijela Višića ili Sofiju Unu Manić. Nakon što su izglasali ko je prvi nominovani, voditelj Milan Milošević je otkrio ko je po glasovima publike drugi nominovani kandidat za izbacivanje. Nakon toga usledila je “Igra istine”.

Na samom početku nominacija, Sofija Una Manić doživela je emotivni brodolom jer su je zadrugari optužili da je uhoda i fanatik, a zatim je Kristijan Golubović ispričao da je i njegova trudna devojka, Kristina Spalević, imala incident sa zadrugarkom.

Danijela znam duže, on je hoštapler težak, ja sam ka nazvao mali Zola. On je namenski ušao unutra, onda se čulo šta je rekao za Tomovića, tada je to Vladimira izrevoltirao, bio m je bio simpatičan. Došao je, bio sa Miljanom, totalno fejk, sasvim legitimno, jer je mlad. Platio je skupo, razbila mu je sat, polila garderobu, sada se malo bolje snašao, ove sezone. Žao mi je bilo, kada ga je Zorica uništila. Nije zlo dete, nije loš. Mulja ovde sa devojkama, želi da je stalno u priči. On je podgrupa rumunskih gimnastičara. Nije trenirao, ali je atletski građen. Meni je bilo čudno nešto, mi smo se sreli na jednoj televiziji, pitala me je za Kristinu, rekla je da joj je pisala. Bila je jako ljubazna prema meni, ja sam rekao Kristini da je Sofija pozdravila, Kristina nije znala o kome se radi. Kada je ušla u poruke, rekla je da nikada nije odgvoorila na poruke. Ne znam da li je to neka manija. Postoje osobe koje meni pišu, znaju sve o meni, a ja ne znam ništa o njima. Vidim da je u odnosu na druge fanove, fanatik. Ona je u principu simatična devojka. Kada sam video ovo sa Matorom, a rekla je da diže ruke od svega, onda sam video da sve dolazi na svoje. Dokazala je da ne govori istinu, sto puta se reklo da laže. Šaljem nju, a ostavljam Danijela – kazao je Kristijan.

Danijel Višić i Bilal Brajlović, poznatiji kao Lil Broks, pomirili su se nakon večerašnjih nominacija, pa je jutjuber priznao šta zamera se*si karu.

Što se tiče Danijela, svi znaju moje mišljenje o njemu. Bilo je dobro pa loše, a sada je dobro. Moram da krenem od Sofije ipak. Nominujem nju. Mislim da je ona pataloški lažovm ljudi su rekli da je luda i da je psihopata. Pokrene temu ko se po*rao pored šolje, a nije niko. Ona spletkari i to mnogo, i ima pravo da to radi, ali verujem da je Ivan pobegao. – rekao je Bilal, pa počeo da priča o Danijelu:
Ja sam mu zamerio što mi nije rekao u karantinu da mu je ona cura, a onda mu nije cura.. Ispada da je i on lažov u neku ruku, ali je okej sada. Šaljem Sofiju – rekao je Bilal.

Nominovanoj zadrugarki nije bilo svejedno kad su na red došli komentari Mikija Đuričića i Uroša Ćertića, a kroz razgovor pomenut je i njen odnos sa Matorom.

Imam korektan odnos sa oboje. Danijelu ne zameram ništa, ne znam da li je njegova veza bila fejk ili ne. Zamram samo jer je bio agresivan prema devojci, polivao je i pljuvao. Super je taj njegov naziv se*i kar, smdešna ideja ako si to radio. Jedan je od lepših momaka ovde, krupan, visok, ali ne treba da priča šta je radio sa devojkama. Sofija je lepa devojka, ja smatram da su voditelji, kaskaderi, glumci, moje kolege, a njima verujem. Niko od njih ne laže, ja stajem na njigovu stranu, verujem da si sve to radila. Sigurno nisi kupila Instagram od nekoga, maltretirala si ljude i pisala, verujem u to. Šaljem Unu – rekao je Uroš.

Zvezdan Slavnić potegao je temu “zasigurne trojke” iz tuš kabine, pa je istakao da deli mišljenej Mikija Đuričića po pitanju poruka koje su stizale sa instagram profila Sofije Une. Nakon njega Ivan Marinković dobio je priliku da prokomentariše bivšeg dečka majke svog deteta, Miljane Kulić.

Sa Danijelom imam korektan odnos. Ne pričamo puno, ali okej smo. Meni je krivo što nismo čuli šta se desilo pod tušem sa Tamarom i Aleksadnom, ali moram da kažem da mu zameram što je pljunuo Bakšu, ali mu je udarila na ego – rekao je Zvezdan.
Danijel i ja smo imali super odnos kad smo se upoznali ali je rekao ovde da bi me prebio. Zbog toga šaljem njega – rekao je Ivan.

Sanja Grujić nimalo nije štedela svoju cimerku, pa se osvrnula na loše momente koje je imala sa Danijelom.

Neće mi značiti i da budu tu i da ne budu. Sa Danijelom sam bila u lošim odnosima, ali smatram da može mnogo da pokaže. ŠTo se tiče Une ja smatram da ona ima ozbiljnu dijagnozu, to je moje mišljenje. Ona nema reakcije ni na šta. Muva se sa svima, pa je odjednom postala le*bejka, ali je vrlo zanimljiva ličnost. Ona posle Miljane Kulić je druga osoba koja je uhodila ljude. Šaljem nju – rekla je Sanja Grujić.

Bilal Brajlović i Ana Spasojević su za vreme reklama prošetali zajedno i sve vreme uživali u društvu jedno drugog. Bilal je sve vreme grlio Anu i privlačno je sebi, pa je izgledalo kao da želi da je poljubi. Njih dvoje su sve vreme bili na korak od poljupca, ali su sve vreme držali distancu.

Anđela Ilić je iznenadila zadrugare svojim glasanjem, pa je Ivan Dragić sarkastično govorio o cimerki, na šta mu ona nije ostala dužna, te ga je najstrašnije uvredila.

Sofija je jako dobra i fina devojka. Svako bi je poželeo da majku i sestru, dosta je bilo sarkazma. Ona je najveći manipulator, laže, maže, petlja. Imala je dva braka iza sebe, imaće još tri. Bog joj je dao lepotu, a oduzeo pamet. Neću imati sa njom nikaav kontakt sa njom. Taj koji odluči da je opet oženi, bolje da puca u vazduh. Danijela sam znao ka Miljaninog bivšeg momka, sa njim dobar odnos, nominujem nju, ostavljam njega – rekao je Ivan Dragić.
Njemu je žao što nema odnos sa mnom kao Peca, Neca, Danijel, neki momci koji su normalni. Žao mi je što sam mu dala priliku da bude u mom društvu jedan dan. Moja svekrve mi i dan danas šalju cveće, a moji muževi pomažu mojoj majci dok sam ja ovde. Osramotio je Crnu Goru. Ja tamo imam ,mnogo prijatelja i familije – rekla je Sofija.

Nakon što su svi zadrugari glasali koga će sačuvati, a koga nominovati, Milan Milošević je u ime naroda podigao Jelenu Mitić koju su gledaoci izglasali.

Zadrugari su tokom “Igre istine” bili veoma kreativni, te je Maja Marinković otkrila šta zaista misli o Urošu Ćertiću, a potom se zahvalila Neci na uriniranju po kaskaderovom krevetu.

Ja sam provalila da je u nekoliko navrata počeo da me podbode, osetila sam to podbadanje i provociranje. Ja nikada nisam htela da komentarišem neke stvari da je neko hteo da bude sa mnom, d aja ispadam riba, ali znam da jsam ja jedina devojka sa kojom je obn želeo da bude. Matora je pričala sa ,mnom, tu sam se distancirala, bila mi je jako napeta situacija. Hvala ti jer si se upiško na krevet, jer se od tog momenta promenio sve. On ide kao neka utvara, ne sviđa mi se ta energija. Dosta njih ćuti kada je on u pitanju – rekla je Maja.

Milica Veselinović je svojim pitanjem stavila Marka Stefanovića u jako neprijatnu poziciju, pa je na pitanje da li se oseća kao ker, odgovorila Anita Stanojlović.

Ja sam rekla da te glam kao druga, ne vidim te u tom smisli pored sebe – rekla je Anita.
Ja sam te na početku koristila, ali da sada to nije tako. Ne želim da se iz druženja sa tvoje strane stvori neka ljubav – rekla je Anita.

Tokom “Igre istine” Miljan Vračević i Marina Popović su žestoko zaratili oko vređanja porodice.

Ona je kazala da sam ja nešto imao sa Anom Spasojević. Neko ko je rekao da je moja žena ku*va će morati da odgovara – kazao je Miljan.
Nije istina Miljane, nemoj da pričaš to. Onog momenta kada me neko povredi emotivno, ja odgovrim – rekla je Marina.
A šta sam ja uradio? Vređao, vaćario? Reci, šta sam radi? Ne može niko da mi preti. Meni je Matora rekla da se ja ne kačim sa njom, jer ne znam gde radi – rekao je Miljan.

pink.rs