OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SE NAJČEŠĆE RAZVODE

Zanimljivosti

Postoje ljudi kojima astrologija nalaže najviše razvoda i raskida, a u kojima će oni biti glavni krivci.

Mnogi od nas nisu svjesni svojih mana, koje jednom moraju da isplivaju na površinu, a često mogu da budu i razlog neuspjelih ljubavi. Evo o kojim znakovima je riječ:

Ovan

Ovnovi nikada nisu u potpunosti posvećeni jer vole da skitaju. Ne drži ih mjesto, uvijek su u pokretu i to najčešće smeta njihovim partnerima. Kada je veza ozbiljna, često se dešavaju konflikti. Tokom rasprave, Ovan želi borbu, a to je jedan od glavnih razloga što im predstoji najviše razlaza sa ljudima.

Bik

Jedna od najvećih mana Bikova jeste da što će se pre zaljubiti u materijalno, nego u određenu osobu. Bikovi su odani, ali tvrdoglavi, zbog čega mogu dosta vremena da provedu ljuti. Često od partnera mogu da čuju da ih to odbija, a samim tim, desi se i raskid ili razvod. Djeluju previše negativno, iako je to daleko od istine.

Djevica

Ne možete da budete zadovoljni. Imate problem sa svime i uvijek se fokusirate na ono što je negativno, bez obzira koliko te stvari mogu biti beznačajne. Stalno kukate kako su stvari mogle da budu bolje, a samim tim partner osjeća da sa vama ne postoji pozitivnost. To je ono zbog čega odustaju od veze sa vama.

hayat.ba