BRENA ODUVALA BEKAMOVE! Pevačica i njen suprug Boba Živojinović odbili da slavnom paru prodaju vilu u Majamiju

Showbizz

Lepa Brena odbila je da proda svoju vilu u Majamiju, i to Viktoriji i Dejvidu Bekamu. Kako Kurir saznaje, agenti za nekretnine svetski poznatog bračnog para pre nekoliko godina imali su želju da pazare pevačicinu kuću u Americi. Do saradnje nije došlo jer za porodicu Živojinović ta nekretnina nema cenu, a naročito se tome protivio Brenin muž Slobodan Boba Živojinović

Viktorija i Dejvid Bekam su ovlastili svoje agente da u njihovo ime kupuju nekretnine na atraktivnim lokacijama u Majamiju. Jedna od onih koja im je zapala za oko bila je vila nekadašnje vlasnice “Granda”. Do saradnje nije došlo jer je tada čuvar koji vodi računa o Breninoj i Bobinoj kući agentima rekao da nije na prodaju. Inače, tome se najviše protivio Boba, koji je za tu nekretninu vezan i želi da je ima jer često ide u Majami što zbog poslovnih obaveza, što zbog odmora. U Americi je sasvim normalno da agenti i bez oglašavanja vlasnika nekretnine pitaju da prodaju kuću i daju ponudu koju su im odobrili njihovi klijenti. Kako sam čuo, Bekamovi su na kraju kupili jednu od nekretnina koje je posedovao pokojni dizajner Đani Versaće – priča naš izvor blizak porodici Živojinović.

Inače, kuća Lepe Brene u Majamiju, prema pisanju medija, vredna je više od milion dolara. Nekretnina ima 400 kvadrata i nalazi se na obali mora. Ima dvorište sa bazenom. Kada je reč o ovoj atraktivnoj lokaciji u Majamiju, Brenine komšije su Ivana Berendika, bivša članica grupe Models i supruga Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača “Gugla”, potom bivši košarkaš Marko Jarić i mnogi drugi.

Iako živi u Srbiji, Brena nekoliko puta godišnje odlazi u Majami. Kada ima turneju po Americi, ona od organizatora ne traži poseban smeštaj već boravi u svom domu. Bekamovi nisu jedini koji su bacili oko na Breninu vilu – i agenti Dženifer Lopez su pre dve godine imali želju da pazare pevačicinu kuću, ali joj je ona poručila da kuća nije na prodaju.

Mesečno održavanje ovakvog imanja košta 2.000 dolara, a slavni par je luksuznu nekretninu svojevremeno platio 950.000 dolara, i to na nagovor svog venčanog kuma Jona Cirijaka, bivšeg rumunskog tenisera, danas uspešnog biznismena i milionera. Jon inače ima dobro oko za nekretnine, pa je bračnom paru Živojinović, osim vile u Majamiju, preporučio da kupe i stan u Monte Karlu, u najskupljoj ulici, na Aveniji princeze Grejs, gde nekretninu poseduje i Novak Đoković.

kurir.rs