‘TATA NJENOG SRCA SAM JA’ Čorba opleo po Majinoj vezi sa Markom, otkrio u kom trenutku će Marinkovićeva ŠUTNUTI Markovića!

Showbizz

Marko mu ovo neće oprostiti!

Iako nije deo “Zadruge 6”, ime Milana Jankovića Čorbe se često pominje u rijalitiju, a najviše kad ga hvali njegova bivša devojka Maja Marinković, koja uvek ističe da je sa njim imala najbolju energiju i spoj. Oko nje se motalo više muškaraca, ali je uspeo da je osvoji Marko Marković. Međutim, mnogi smatraju da je on previše fin i da će ubrzo dosaditi Maji. Stupili smo u kontakt sa reperom, koji nam je otkrio šta misli o Majinom odnosu sa Markom.

Dobar dan svima. Hvala što ste se javili. Što se tiče Maje i poljupca sa Markom, svi mi znamo koga Maja najviše voli i za koga bi život dala. A sve ovo ostalo što se dešava, pa mora i njoj malo da bude zanimljivo, a ona uživa kad se sve vrti oko nje. To je normalno, ali tata njenog srca je Milan Janković Čorba. Što se toga tiče, ništa to ne shvatam ozbiljno, ona će to da izbaci iz priče, kad bude shvatila da to nije za nju, da ti momci nisu za nju. Za nju su oni sa vunenim čarapama koji piju živa jaja i jedu svinjske glave. Želim joj puno uspeha u ovoj sezoni, znam ja da ona mene najviše voli – poručio je Čorba za Pink.rs.

pink.rs