PORUKA MODERNIM GOSPOĐAMA: ISMIJAVATE ŽENE KOJE ZARAĐUJU ZA ŽIVOT A ŽIVITE OD MUŽEVOG BAKŠIŠA

Zanimljivosti

Jeste li primjetili da najviše tračaju, pljuju i komentarišu one žene koje nisu ništa stekle u životu?

Eto tako i mene stalno komentarišu pojedine žene kojima je životni cilj bio da se dobro udaju, po mogućnosti da to bude neka daleka evropska zemlja, da ništa ne rade a da muž sve finansira.

Da to je lijepa bajka, ali bajke su za djecu a ne za zrele žene sa razvijenom inteligencijom. Takvim gospođama upada u oko što nemam uvijek savršenu frizuru iz salona, što nemam savršenu manikuru i poslednju garderobu na sebi.

Da, gospođe moje, ja to nemam… Jer nemam vremena za takve stvari dok se ubijam od posla da sebi obezbjedim bolju budućnost

Ali što je najzanimljivije, takve žene, koje od svojih muževa traže deset eura da kupe sebi koji par gaća i krpica dođu i komentarišu žene koje same pošteno zarađuju za život. E takve treba naučiti pameti: Uspjeh se ne mjeri onime što je nečiji muž zaradio nego onime što si ti, kao žena, u životu stekla.

Da, kao rodila si jedno, dvoje, troje djece i to je tvoj uspjeh. Smatraš kako ne trebaš da radiš jer sve će to muž da isfinansira. Da, teško je biti majka, ali još teže majka koja je i pored troje djece uspjela naći načina da zaradi više novca, a ne majka koja se na djecu izvlači samo da ne bi morala dići nešto teže od kašike.

Manite me finansihjskog stanja vaših muževa. Manite me vaših komentara kako žene koje pošteno zarađuju za svoj život nemaju lijepu frizuru i savršene nokte. I upamtite jednu stvar. Život te žene sa ne tako savršenom frizurom i noktima vrijedi više od vašeg koji se izgradio na tuđem bankovnom računu!

pult24.info