PRINC HARI I MEGAN MARKL SLUŽBENO SU ODBAČENI OD KRALJEVSKE PORODICE: Da li su zaista zaslužili sve ovo što ih je snašlo

Svijet

Par je proveo 11 dana u Engleskoj nakon kraljičine smrti, no čini se da njihov odnos sa otuđenom kraljevskom porodicom se nije popravio, a nije pomoglo ni to što su tokom sahrane naizgled bili poniženi.

Princ Hari i Megan Markl službeno su degradirani. Tokom vikenda, fotografije vojvode i vojvotkinje od Saseksa gurnute su na dno spiska na web stranici kraljevske porodice.

Dok su još bili zaposleni članovi familije, posvećene stranice para bile su postavljene odmah ispod princa Vilijama i Kejt Midlton, koji su u međuvremenu postali princ i princeza od Velsa.

Nakon što su odstupili sa svojih dužnosti u januaru 2020. godine, spušteni su ispod princeze Ane. Ali sada, nakon što je kralj Čarls III stupio na presto, oni sada sede tačno iznad osramoćenog princa Endrjua.

Od njihovog zloglasnog “Megxita”, par se retko vraćao u Ujedinjeno Kraljevstvo iz svog novog doma u Kaliforniji, sve do smrti kraljice Elizabete II. Njihovo degradiranje samo je još jedno u nizu poniženja, sa kojim se par suočio proteklih nekoliko nedelja.

Vojvodi od Saksa zabranjeno je bilo da nosi vojnu uniformu na ceremoniji povodom kraljičine smrti, za razliku od ostatka njegove porodice.

Nakon mnogo ispitivanja, Čarls mu je dopustio da to učini za državni sprovod, ali uz zahtev da ne sme imati inicijale svoje pokojne bake na svojoj vojnoj odori. Hari je navodno bio toliko slomljen da je gotovo potpuno odustao od nošenja uniforme.

Osim toga, Megan i Hari su naizgled svih bili poniženi na sahrani, kada su bili prisiljeni sedeti u drugom redu umesto napred sa ostatkom kraljevske porodice. Par je proveo 11 dana u Engleskoj nakon kraljičine smrti, no čini se da se njihov odnos sa porodicom nije popravio.

stil