FOTO „Dovezao je na VMA i pobegao dok mu nije došao tata“: Ovo je mladić koji je pretukao sestru poznate tiktokerke, nasrnuo i na njihovu bebu

Region

Srpska tiktokerka Una Kablar objavila je na svom Instagram profilu da su njena sestra, ali i beba stara dva meseca, doživeli sinoć stravično fizičko nasilje. Tiktokerka tvrdi da je njenu sestru i bebu pretukao muž D. H, koji je pretio da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ako se rastave.

Una je objavila fotografiju svog zeta, navodeći kako je on pretukao njenu sestru, sve dok devojka, kako je napisala, nije izgubila svest.

„Večeras oko 21.00 čas, ovaj dečko sa slike je pretukao moju sestru, do te mere da je izgubila svest. Sve ću javno da kačim jer živimo u državi u kakvoj živimo i kada već imam neku vrstu glasa neću da ćutim, želim da ovu moju platformu iskoristim da što više ljudi čuje i zna i da se proširi svest o nasilju nad ženama. Ne dešavaju se ovakve stvari samo drugim ljudima“, objavila je tiktokerka na svom Instagram profilu.

Kako je ranije objavila, Uninu sestru je nakon svega odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, pa pobegao.

Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda“ napisala je Una i zamolila sve da podele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca.

Kako su preneli mediji D.H. su izrečene mere zabrana prilaska i komuniciranja 48 sati.

nova.rs