DEGUTANTNO JE NAPADATI NEČIJE DETE! Miloš Bojanić osudio NAPAD Zorice Marković na njegovog sina: ONA JE SUJETNA!

Showbizz

Miloš Bojanić, otac Mikice Bojanića, oglasio se za Kurir nakon žestokog verbalnog okršaja njegovog sina i koleginice Zorice Marković.

On je za naš list ispričao da smatra da je pevačici povređena sujeta i da je očekivala da je Mikica odabere za najbolju zadrugarku, ali pošto se to nije dogodilo, ona je napala Mikicu.

– Mislim da sve što je Zorica Marković rekla, govori samo o njoj. Ne vidim odakle tolika netrpeljivost prema jednom mladom čoveku koji je dete njenog kolege. Udariti na nečije dete, to je veoma degutantno. Vidim i na društvenim mrežama komentare, svi su je osudili. Sve mi je to začuđujuće, ali to je ona – rekao je Bojanić i istakao da smatra da njegov sin nije slabiji igrač od pevačice:

– Mikica nije verbalno slabiji od Zorice, on ima 44 godine i izuzetno je inteligentan i odlično barata životnim stvarima. On nema iskustva u rijalitiju. To što je on povučen, on sluša mene. Moj savet mu je bio da prvih mesec dana posmatra situaciju, jer sam i ja tako radio na “Farmi”. Mesec dana sam ćutao i radio, a onda, kada su se razotkrili, krenuo je rijaliti – prisetio se pevač i objasnio u kakvim je on odnosima s Markovićevom:

– Naš odnos je bio vrlo korektan. Mi smo kolege i sarađivali smo, tu nije bilo nikakvih problema, išli smo na mnogo zajedničkih turneja. Kada sam ja bio na “Farmi”, negativno me je komentarisala i ja sam to čuo kada sam izašao. Kasnije, kada sam se vratio, ignorisao sam je i ona je primetila da nešto nije uredu – objasnio je on i osvrnuo se na pisanja da je Zorica ljubomorna na njegov uspeh:

– Ne mogu da tvrdim da je Zorica ljubomorna na mene i moj uspeh. Poznato je da sam ja u životu samo radio i da se nisam bavio skandalima. Kod nas na Balkanu ta doza zavisnosti je uvek prisutna. Mislim da je Zorici najviše zasmetalo to što je Mikica nije odabrao za najbolju zadrugarku. Tada je podigao njih tri, a nije Zoricu. Mislim da je to bila ta varnica koja je nju pecnula. Verujem da je ona njega napala zbog svoje sujete jer je očekivala da će nju da izabere, što on nije uradio – iskren je bio pevač, koji je priznao da je, po njegovom mišljenju, Zorica na početku bila dobronamerna prema Mikici.

– Na početku je ona njemu rekla da se probudi i trgne, mislim da je to uradila dobronamerno i da je zbog toga imala veća očekivanja.

Kurir.rs/ Ana Denda