Poslala je poruku mužu kojeg je prevarila, a njegov odgovor ju je slomio

Zanimljivosti

Nakon što ga je prevarila, žena je nakon sedam mjeseci poslala mužu poruku. Njegov odgovor ju je u potpunosti slomio!

Kroz mnoge generacije, muškarci u njezinoj obitelji ostavljali su žene. To je bila jedina vrsta ”ljubavi” koju je ona poznavala; vrsta koja vara, zanemaruje i ostavlja. Nije potrebno ni reći da je njezino poimanje ljubavnih odnosa bilo iskrivljeno.

„Riječ ”ljubav” je bila stvar fikcije“, priznala je. „Nešto što se događa u bajkama“.

Povrh svega, za vrijeme odrastanja selila se jedanaest puta, a ovakav prolazni način života dodatno je pridonio do veće izoliranosti i unutarnje tuposti.

Povezivanje s prijateljima (s muškarcima pogotovo) činilo se za Kathryn previše nemogućim. Na fakultetu je konačno započela s ”avanturama” hodanja, ali nakon što je bila u ljubavnoj vezi s muškarcem koji ju je zlostavljao tjelesno, emocionalno i seksualno, njezina se perspektiva dodatno pogoršala.

Kada je upoznala svog budućeg muža Paula, čovjeka s Božjim srcem, bila je oduševljena njegovim čvrstim i brižnim karakterom.

„On je bio prvi muškarac kojeg sam upoznala u svome životu i kojeg sam željela slijediti“, rekla je Kathryn.

No, nedugo nakon početka njihovog braka, oni potisnuti osjećaji i duhovi iz prošlosti počeli su se buditi. Napustila je svoga supruga i započela je preljubničku vezu s drugim muškarcem.

No, Bog još uvijek nije završio s Kathryn. Pokazao se toj slomljenoj ženi, koji joj je pokazao da je Bog toliko veći od njezinih sumnji, neposlušnosti i preljuba.

Pokazao joj je što prava ljubav zapravo jest. Pogledajte njezinu prekrasnu priču pokajanja u videozapisu ispod.

novizivot.net