JOVANA JEREMIĆ I STARLETA OČI U OČI NA SUDU Voditeljka je stavila u isti koš sa PROS**TUTKAMA, a sad STIGAO poziv – JEDVA DOČEKALA

Showbizz

Bivša rijaliti učesnica i starleta Zerina Atina Kandola, a nekada Hećo, tužila je voditeljku Jovanu Jeremić zbog kleveta izrečenih na njen račun pre dva meseca.

Naime, Jovana je jednom prilikom u Jutarnjem programu televizije Pink rijaliti učesnice stavila u isti koš s prostitutkama, a na ekranu je tada bila Zerinina slika.

Zerina je sve to dokumentovala i snimak iz emisije objavila na svom Instagram profilu, gde se i sada oglasila i objavila da je Jovani stigao poziv na ročište.

“Konačno”, napisala je Zerina.

“Ja, Zerina Athena Kandola, već danas vam spremam tužbu na bar tri lista A4 formata. Znate šta ste izgovorili, mada sumnjam, jer mi izgledate kao da imate pamćenje morske ribice. Kako ste započeli ovu najavu: ‘Ah!!!’, pa ste se dobro provalili kao školovana žena izgovarajući reč inšalah (ako bude Alahova volja), koja nije, kako rekoste, turska reč, pa ste nanizali na ekranu televizije Pink, koja je inače i moja matična kuća, u svetu javnih ličnosti moju fotografiju, između ostalih, te me nazvali ku***m. Pričam u svoje ime, za ostale me ne zanima. Dalje da ne bih dužila, školovana Jovana Jeremić, kako beše, Pravni fakultet, ova Zerina sa završenim fakultetom Političkih nauka u Sarajevu, odsek komunikologija, vam poručuje – sram vas bilo i inšalah, vidimo se na sudu”, napisala je Zerina tada na Instagramu.

Kurir.rs/M.M.