Danas će pokopati obitelj koja je poginula u nesreći. Proglasili su Dan žalosti u Mostaru

Region

Posljednji ispraćaj Borisa, Marijane i njihovog sina Roberta je u 15 sati ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, a pokopat će ih na Rimokatoličkom groblju u naselju Ortiješ

Osvojio je srebro, nije bio zadovoljan. Pitao sam ga što treba raditi kad se vratimo. Odgovorio mi je ‘trenirati+. Rekao sam mu da ima vremena. Nažalost, nema. Roberto i njegovi roditelji, Boris i Marijana, nemaju više vremena, priča nam utučeno Emil Ćorić, trener karate kluba Zrinjski iz Mostara.

Trenirao je devetogodišnjeg Roberta koji je poginuo u strašnoj nesreći kod Mostara. Na mjestu su mrtvi bili i njegovi roditelji Boris i Marijana, a sestrica (3) teško je ozlijeđena i još je u bolnici životno ugrožena.

Danas će ih pokopati
Roberto, Boris i Marijana bit će pokopani danas. Posljednji ispraćaj je u 15 sati ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, a pokopat će ih na Rimokatoličkom groblju u naselju Ortiješ, piše Dnevni Avaz.

Dan žalosti u Mostaru
Gradonačelnik Mostara Mario Kordić odlučio je za danas proglasiti dan žalosti. Na zgradama Gradske uprave i Gradskog vijeća zastave će se spustiti na pola koplja, na javnim mjestima neće biti zabavnog programa.

Podsjećamo, strašna prometna nesreća bila je u subotu na magistrali kod Mostara. Poginulo je četvero, troje članova obitelji Krstić u Renaultu i hercegovački tajkun Mate Primorac (46) u BMW-u, za kojeg sumnjaju da je skrivio nesreću.

Pijani su se utrkivali?!
Kako prenose BiH mediji, sumnja se da se Mate utkrivao s Mercedesom i drugim BMW-om. Prvo je udario u Mercedes koji je vozio Mile Doko (31), sin hercegovačkog tajkuna, a potom u BMW kojim je upravljao L.Š. (22).

Nakon toga se zabio u Renaultu u kojem je bila četveročlana obitelj Krstić. BiH mediji prenose kako su Primorac i Doko zajedno bili na proslavi krštenja i da je Doki izmjereno 2,5 promila.

24sata