Mladoženja Otišao Na Cigaru, Pa Kod Žbuna Vidio Mladu Sa Konobarom: O Njegovoj Reakciji Se I Danas Priča

Zanimljivosti

Mladoženja otišao na cigaru, pa kod žbuna vidio mladu sa konobarom: O njegovoj reakciji se i danas priča

Kanađanin po imenu Vernon (26) imao je tu “sreću” da je otkrio sve “čari povjerenja” u braku već prvog dana. Ujedno i posljednjeg. Vernon je na Redditu opisao šta mu se desilo još na vjenčanju prošle godine kada je i prije prve bračne noći shvatio s kim ima posla.

“Ženu sam poznavao samo šest mjeseci prije braka. Zbližili smo se tokom ove pandemije. Bili smo oboje usamljeni, možda i malo uplašeni šta će nam svima sutrašnjica donijeti, pa smo iz veze prebrzo odlučili da uđemo u brak. Iz ove tačke gledišta smatram da je jako dobro što nam se sve ovo dogodilo već na vjenčanju”, piše Vernon.

Mladić je istakao da buduću suprugu kojoj ne želi ime da navodi upoznao na bizaran način, dok su se svađali u parku šetajući pse, tako da je još tada mogao da primijeti njenu nestalnu prirodu.

“Može se reći da je naše upoznavanje išlo čudnim putem. Odmah mi je bilo jasno da je ona ‘vatrene’ prirode i da će biti lud zajednički život. Ono što nisam mogao da znam je da nije monogamna, što mi nije ni rekla. Tako se na vjenčanju dogodilo da sam izašao iz sale u kojoj nije bilo više od 20 gostiju napolje na cigaru. Stao sam u dvorište kraj nekog žbuna, iza koga sam primijetio da je neki par. Bilo mi je čudno jer se vidjelo da neko nosi nešto bijelo na sebi. Pomislio sam: ‘Nije valjda ova moja’. Tada sam je ugledao kako se dodiruje i ljubi sa konobarom. Otišao sam unutra kao da se ništa nije dogodilo”, napisao je Vernon.

Kada je došlo vrijeme za tortu, uredno je obavio i taj čin.

“Želio sam da ispoštujem sve goste, a ne da ih odmah tjeram kući. Tek kada smo završili sa svim protokolarnim dijelovima vjenčanja, uzeo sam mikrofon u ruke. Izvinio sam se svima što sam ih doveo u neprijatnu situaciju, a najviše sam se izvinjavao sebi. Supruzi sam rekao da nas je epidemija pogrešno spojila, te da nismo jedno za drugo. Pozdravio sam konobara i zahvalio mu se što mi je odmah na početku braka pomogao da upoznam suprugu u drugom svijetlu. Neki moji prijatelji su aplaudirali na to, kažu da tu rečenicu i danas prepričavaju svima. Otišao sam kući, kao i svi gosti, dok je ona ćutala i gledala u pod. Razveli smo se u roku od nekoliko sedmica”, istakao je Vernon, koga je u komentarima mnogo ljudi pohvalilo što je ispao kulturan uprkos velikom šoku koji je doživio tog dana, prenosi “Objektiv“.

(haber.ba)