Stanija U Novi Dom Uložila 300.000 Eura: Dobrojevićeva Se Vraća U Zadrugu, Sve Pare Pukla Za Stan!

Showbizz

Stanija u novi dom uložila 300.000 eura: Dobrojevićeva se vraća u Zadrugu, sve pare pukla za stan!

Stanija Dobrojević, nakon nekoliko mjeseci agonije s majstorima, konačno se uselila u svoj stan u Rumi, za koji je izdvojila čak 300.000 eura. Popularna starleta krajem septembra odlazi u Ameriku, a samo nekoliko dana pred put riješila je svoje stambeno pitanje i tim povodom planira da organizuje žurku u svom novom domu.

Izvor blizak starleti otkrio je za Kurir da je Stanija imala poteškoća s majstorima koji su radili na njenoj nekretnini, ali i da se odlučila za stan u Rumi kako bi bila bliže porodici.

– Stanija je uzela stan u Rumi od 120 kvadrata. Odlučila se za taj grad da bi bila blizu majke i brata, koji žive u blizini njenog novog doma, ali i da bi redovno mogla da obilazi baku i deku koji su iz tog mjesta. Platila je stan 150.000 eura i veoma se posvetila uređivanju svakog detalja. Stalno je pričala da će to biti njena oaza i mjesto na kom će provoditi vrijeme kad dođe iz Amerike – započeo je za Kurir izvor blizak Dobrojevićevoj i dodao da je starleta platila uređivanje doma isto koliko i nekretninu:

Dobrojevićeva je odabrala svijetle boje za svoj stan. Zidove je obojila u bijelo, dok joj namještaj bež, a dekoracije u starletinoj omiljenoj roze boji.

– Pošto se za 10 dana vraćam u Ameriku, odlučila sam se da što prije napravim proslavu povodom useljenja. Stan je kao bajka, zaista izgleda nevjerovatno. Tvrdim da je još ljepši uživo. Veoma se radujem novim trenucima u njemu s meni dragim ljudima – rekla je Stanija za Kurir.

Inače, Stanija će ući u “Zadrugu” u februaru kako bi zaradila još novca, a priča se da je za gostovanje u rijalitiju uzela čak 100.000 eura, jer je potrošila novac na svoj novi dom.

kurir.rs