Nikad Luđa Ispovest Čoveka Koji Se ŽENIO 53 PUTA: U Ženama Je Tražio Samo Jednu Stvar, A Sada Deli Savete

Zanimljivosti

Nikad luđa ispovest čoveka koji se ŽENIO 53 PUTA: U ženama je tražio samo jednu stvar, a sada deli savete

Abu Abdulah, 63-godišnji Saudijac, postao je hit na društvenim mrežama zahvaljujući snimku tokom kojeg je u društvu priznao da se do sada ženio 53 puta. Prvu je Abdulah za suprugu uzeo kada mu je bilo dvadeset, ona je od njega bila starija šest godina, a kada je nakon otprilike 36 meseci shvatio da im ne ide baš najbolje, u brak je dodao još jednu suprugu.

Nije ni ta kombinacija išla baš u željenom smeru, pa je Abdulah takav neutešan i gladan prave ljubavi sa godinama odlučio da nastavi sa isprobavanjem sreće.

– Kada sam se oženio prvi put, nisam planirao da imam više od jedne žene jer sam se osećao ugodno, a dobili smo i decu – prisetio se Abdulah u razgovoru za TV stanicu MBC.

– Međutim, nakon nekog vremena pojavili su se problemi i odlučio sam da se ponovo oženim kada sam imao 23 – dodao je na to i otkrio da je njegov najkraći brak trajao samo jednu noć.

Napomenuo je tokom intervjua i da su njegove supruge uglavnom bile Saudijke, ali i dodao da su neke bile strankinje koje je upoznavao tokom poslovnih putovanja. U tim se slučajevima ženio da, razumljivo, ne počini greh.

– Znao sam da ostajem van Saudijske Arabije tri do četiri meseca. Pa sam se, eto, ženio i da se zaštitim od poroka – rekao je Abdulah.

Tokom intervjua kazao je i to da je u svim tim brakovima tražio stabilnost, priznao da su se neke od njegovih žena međusobno žestoko svađale, a takav iskusan ponudio je ostalim muškarcima i savet.

– Momci, stabilnost u brakovima dolazi sa starijim, a ne sa mlađim ženama – rekao je Abdulah.

Danas ima samo jednu suprugu i tvrdi da će na broju 53 stati.

objektiv.rs