ZORICA MARKOVIĆ SMRŠALA ČAK 15 KG! Imala je 90 KG, pred ulazak u Zadrugu se izvagala i ima 75 KG! Ovo je njen DNEVNI JELOVNIK!

Zdravlje

Zorica Marković je sve iznenadila novom linijom, koju je pokazala u “Zadruzi 6”. Pevačica je pred ulazak u rijaliti ispričala kako je uspela da skine čak 15 kilograma. Naime, pevačica je imala 90 kilograma, a pred ulazak u rijaliti 75.

– Ne mogu uopšte da večeram! Kada je vrućina, jedem upola manje nego zimi, pa sam se osušila. Celo leto sam vredno radila, imala sam nastupe širom Srbije, stalno sam bila u pokretu, pa sam smršala 15 kilograma. I tu se neću zaustaviti, planiram da nastavim da mršavim. Želim da uđem u haljinu koju čuvam već godinama, a nisam mogla da stanem u nju. Nosila sam XXL, a sada nosim XL – hvali se Zorica i dodaje da više ne mora garderobom da krije višak kilograma.

– Ugojila sam se u stomaku i na još nekim mestima, ali se to nije primećivalo jer sam garderobom uspevala da sakrijem nedostatke. To više ne radim! Folkerka priča da je promenila loše navike.

– Ne pomažu nikakve dijete, samo treba jesti više puta pomalo. Otkako se zdravije hranim, mnogo se manje osećam umorno, a krvna slika mi je kao da sam devojčica – kaže Zorica.

Rijaliti zvezda otkriva šta jede za doručak i ručak, dok večeru preskače.

– Jutro započinjem limunadom, pa onda jedem voće. Nakon toga pojedem jedno parče tost hleba, pa tek onda popijem kafu. Na taj način čuvam želudac. Za ručak obično jedem piletinu ili ribu uz sezonsku salatu. Najvažnije je da obroci budu mali. Za užinu jedem orašaste plodove, koji mi stanu na dlan, ne više od toga – priča pevačica i dodaje da je promenila mnoge loše navike.

– Ne pijem više gazirane sokove. Trudim se da pijem vodu u što većim količinama. Nisam neki ljubitelj slatkog, tako da sam beli šećer izbacila. Uveče i preko dana, kad god imam slobodnog vremena, idem u šetnju. Volim da šetam po svom kraju, a to ću činiti i u “Zadruzi”.

Kurir.rs/hit/Informer