PRINCEZA ŠARLOT OSVOJILA CEO SVET JEDNIM DETALJEM NA SAHRANI KRALJICE ELIZABETE: Svi pričaju o njemu i predviđaju joj OVO! (VIDEO)

Svijet

Posle ispraćaja kraljice Elizabete II ljudi i dalje ne prestaju da komentarišu kraljevsku porodicu i posebno njenu praunuku Šarlot (7).

Mnogima nije promakao jedan detalj – Šarlot je u Vestminstersku opatiju stigla u automobilu s dve godine starijim bratom, princom Džordžom, majkom Kejt Midlton i kraljicom Kamilom, a čim je izašla iz njega, svako put je malo prstima vrtela pramenove kose.

Mnogi su napisali da im je to bilo jako simpatično.

“Ona je materijal za kraljicu! Ovo dete morate voleti! Šarlot će zasigurno biti posebna jer ona zrači”, “Već je postala ikona. Ana Vintur verovatno misli: Jedva čekam da napuni 18 da je stavim na naslovnicu Voga!”, “Biće najbolja kraljica”, “Kako je slatka”, “Tako malena, a tako moćna”, samo su neki od komentara.

Da podsetimo, princeza Šarlot rasplakala se na sahrani svoje prabake, kraljice Elizabete II. Princeza je postala vrlo emotivna kada se kovčeg kraljice premeštao, a tešila je majka Kejt Midlton.

Šarlot je nosila crnu haljinu i dijamantni broš u obliku potkovice. Taj broš je navodno dar kraljice Elizabete jer je Šarlota s njom delila ljubav prema konjima.

(Kurir.rs)