Posle Mesec Dana Se Probudila Iz Kome I Saznala Da Je Njen Dečko Našao DRUGU, A Onda Je Usledio Novi ŠOK!

Zanimljivosti

Posle mesec dana se probudila iz kome i saznala da je njen dečko našao DRUGU, a onda je usledio novi ŠOK!

Australijanka Bri Duval (25) je punim plućima uživala u životu, dobila je posao iz snova, preselila se u Kanadu, četiri godine je bila u srećnoj vezi, a onda se sve promenilo kobnog 29. avgusta 2021. Naime, dok se vraćala s prijateljima iz provoda, u mraku nije videla da postoji velika, neobezbeđena rupa na parkiralištu. Propala je na donji nivo i zadobila teške povrede, pre svega glave.

Odmah je prebačena u bolnicu, i utvrđeno je da ima traumatsku povredu mozga i mnogo slomljenih kostiju. Brie kaže da je četiri nedelje bila u komi, a lekari su njenoj majki rekli da postoji samo 10 odsto šansi da preživi. Srećom, njeni roditelji nisu dozvolili da se isključe aparati koji su je održavali u životu, i u roku od tri nedelje ona je počela da se budi iz kome.

Kada se konačno probudila, imala je neku vrstu amnezije, ali ubrzo je počelo da joj se vraća pamćenje i uspela je da se priseti važnih stvari iz svog života, a vraćen joj je i mobilni telefon. Ali ono što je potom usledilo, slomilo joj je srce.

Njen verenik, s kojim je živela pre nesreće, blokirao ju je na svim društvenim mrežama i našao drugu.

– Konačno sam dobila telefon i prva pomisao mi je bila da ga nazovem i vidim da li zna šta se dogodilo, jer me nijednom nije posetio u bolnici – rekla je Bri.

Pogledajte njen video:

@

♬ –

– Htela sam da mu pošaljem poruku, a onda mi je odjednom “iskočila” poruka od neke žene koja kaže da je ona sada s njim i da on živi s njom i njenim sinom. Rekla mi je i da ne pokušavam da ga kontaktiram – ispričala je šokirana devojka i dodala da se nijednom nije čula ili videla sa bivšim verenikom, i da ju je mnogo pogodilo što nije saznala šta se uopšte dogodilo s njim.

To čak nije bila ni najgora stvar koju je saznala tokom boravka u bolnici.

Bri je morala da se suoči sa činjenicom da ne može da vidi svoje roditelje koji su bili u Australiji i kojima je bilo zabranjeno da putuju.

– Doktori su rekli mojoj mami da imam 10 odsto šansi za život i da bi trebala da dođe u Kanadu što pre jer stvari ne izgledaju dobro – priseća se ona.

Iako su njeni roditelji tražili posebnu dozvolu od Vlade, da otputuju i oproste se od svoje ćerke, glatko su odbijeni.

@hotcomagirl1

Just clarifying what happened! Drop some questions! #fyp #coma #braininjurysurvivor

♬ original sound – HotComaGirl113

– Tada je moja mama rekla lekarima u Kanadi da me zadrže na aparatima koji su me održavali na životu i da ih ni pod kojim okolnostima ne isključuju – objasnila je.

Incident je Bri naterao da shvati da više nikada ne želi da bude odvojena od svoje porodice i vratila se u Australiju da bi bila blizu njih. Bri je u bolnici bila ukupno pet meseci dok se oporavljala od nesreće, a iako nije imala roditelje pored kreveta, njena najbolja prijateljica Sem je često dolazila i pravila joj društvo.

Proces oporavka i dalje traje, a Bri sada želi da podigne svest o tome kako je to preživeti traumatsku povredu mozga.

– Bila sam zbunjena, uplašena i bukvalno sam svaki dan plakala. To je definitivno iskustvo koje više nikada ne želim da proživim i više se ne želim da se odvajam od svoje pordice – zaključila je Bri Duval.

(objektiv.rs)