Nema ništa gore nego biti usamljen pored osobe koju voliš – Dirljivo pismo usamljene žene mužu

Zanimljivosti

U svakom braku se vremenom počnu javljati neki problemi, ali kada dođete do tačke da se osjećate usamljeno pored muškarca kojeg volite to postaje veliki problem.

U braku smo toliko godina da se poznajemo jako dobro, ali nekako imam osjećaj kao da smo postali potpuni stranci. Gledam te i više ne vidim čovjeka kojeg volim i za koga sam se udala. Dodirujem te, a ti dodiri više liče na neku vrstu dužnosti nego na uživanje.

Ne mogu da se sjetim kada smo zadnji put uživali jedno u drugom i kada smo se prepustili jedno drugome u potpunosti. Imam osjećaj kao da me više ne želiš i da ti više nisam važna. Više ne razgovaramo kao nekada, a znali smo provoditi sate razgovarajući o svemu.

Znaš da nikada nisam znala u potpunosti pokazati svoja osjećanja i ti si to prihvatio. Sama se plašim da te je to otjeralo od mene to je bila poslednja stvar koju sam u životu željela. Volim te svim svojim srcem, zato prestani da me odguruješ od sebe.

Rekao si da smo nas dvoje srodne duše, zar srodne duše ne bi trebale da budu zajedno zauvijek. U braku sam sa tobom, ali se osjećam usamljeno. Osjećam kao da sam izgubila tvoju ljubav. Ne želim da budemo stranci.

Želim da ponovo budemo partneri, ljubavnici i najbolji prijatelji. Boli me kada dođeš kući, kažeš mi samo zdravo i legneš na kauč sa svojim telefonom. Boli me što te ne zanima kako sam provela dan, boli me što te ne zanima kako sam i kako se osjećam.

Ne samo da više ne razgovaramo, više se ne smijemo kao nekada. Čak se i ne svađamo. Volim te i ne želim da ovo što smo gradili godinama nestane i propadne. Želim da budemo srećni, želim da uživamo u životu nas dvoje sada kada smo postigli zajedno mnogo toga i obezbjedili sebi sve što nam treba.

Ne želim biti usamljena, želim tebe pored sebe i želim da budemo srećni. Nedostaješ mi mnogo i tvoja ljubav mi je potrebna. Zakleo si mi se pred Bogom na vječnu ljubav, gdje je ta ljubav nestala. Ne mogu više biti usamljena žena, nisam toliko jaka.

Ne mogu više biti žena koja traži davno izgubljenu toplinu svoga muža. Nemoj dozvoliti da postanemo stranci i da se raziđemo. Ti si ljubav mog života i potreban si mi. Želim provesti svoj život sa tobom, želim da stvari budu onakve kakve su bile prije.

Reci mi gdje sam pogriješila, reci mi kako to da popravim. Učiniću sve samo da ponovo osjetim tvoju nježnost i toplinu. Nedostaje mi način na koji si me grlio. Nedostaje mi naše maženje u hladnim zimskim danima. Nedostaje mi tvoje nasmijano lice ujutro kada se probudim.

Nedostaješ mi ti. Dragi moj želim da ponovo budemo partneri jedno drugome, a ne samo dva stranca koji ustanu ujutro iz zajedničkog kreveta i svako ode na svoju stranu. Zapamti da moje srce pripada samo tebi sve dok sam ja živa ono će biti samo tvoje.

infpult