HIT VIDEO Prošla pola svijeta da vidi debi sina, a on nakon 20 sekundi dobio crveni karton!

Region

Japanac je pokosio protivničkog igrača koji je ostao ležati na travnjaku držeći se za gležanj samo 20 sekundi nakon što je ušao u igru. Nakon pregleda VAR-a, sudac mu je umjesto žutog pokazao crveni karton

Japanski reprezentativac Shoya Nakajima (28) debitirao je u turskoj ligi u dresu Antalyaspora, a njegova obitelj proputovala je čak 9000 kilometara kako bi mu dala podršku.

Nakajima je u 59. minuti susreta ušao na travnjak umjesto Ghache, a najuži članovi njegove obitelji pomno su ga pratili s tribina te kamerama ovjekovječili ovaj trenutak. Naime, Nakajima je nakon 20-ak sekundi napravio prekršaj za koji sudac nije dvojio ni trenutka te mu je pokazao žuti karton.

Japanac je pokosio protivničkog igrača koji je ostao ležati na travnjaku držeći se za gležanj. Sudac je ipak odlučio pregledati VAR te je promijenio odluku i najstrože ga kaznio.

Kamere su ispratile japanskog reprezentativca s travnjaka, a potom su pokazale na njegovu obitelj koja je, malo je reći, ostala šokirana. Njegova majka u nevjerici je počela plakati, a Japanac je otišao u svlačionicu.

Nitko se nije nadao tako kratkom debiju, a video je u rekordnom vremenu prikupio nekoliko milijuna pregleda.

Antalyaspor je inače na domaćem terenu izgubio od Adane 3-0.

24sata