Čola NEMA VREMENA za Kornelija: Nije došao na sahranu autora njegovih najvećih hitova, a evo i zbog čega

Showbizz

Ono što je još neverovatnije u celoj priči je činjenica da je Čolić imao i više nego dovoljno vremena

Da je novac oduvek bio reper za otkrivanje ljudske prirode, pokazalo se na primeru pevača Zdravka Čolića, koji se nije pojavio na sahrani svog takoreći tvorca, legendarnog kompozitora Kornelija Bate Kovača, jer je, nećete verovati, pevao na „Danima ludaje” u Kikindi i uživao za sve pare, dok su suze i jauci odzvanjali iz Aleje zaslužnih građana u Beogradu.

VELIKI PRIJATELJ
Svima je dobro poznato da Zdravko Čolić nikada ne bi uspeo u karijeri da nije bilo Kornelija Kovača, stoga je najmanje što je popularni pevač mogao da uradi – da se pojavi na sahrani čoveka koji ga je stvorio.

Umesto toga, Čolić se odlučio da peva Kornelijeve pesme na „Danima ludaje” u Kikindi i uzme na desetine hiljada evra honorara, koji su očigledno bili presudni da se ne pojavi sa sahrani svog tvorca.

Ono što je još neverovatnije u celoj priči je činjenica da je Čolić imao i više nego dovoljno vremena da se pojavi na sahrani, budući da je njegov nastup u Kikindi počeo u 21. čas, a sahrana legendarnog kompozitora u 14.00 časova u Beogradu (od Beograda do Kikinde treba dva sata vožnje).

Za razliku od Čolića, Gale Kerber se pojavio na sahrani, iako je noć pre toga pevao na „Danima ludaje” i ostao do kasno u noć, ali to ga nije omelo da prisustvuje sahrani iako je bio iscrpljen od posla.

objektiv