34 Centimetra: Voditelji Zanemeli Od Šoka Kada Su Videli Slike NAJOBDARENIJEG Muškarca Na Svetu (VIDEO)

Showbizz

34 centimetra: Voditelji zanemeli od šoka kada su videli slike NAJOBDARENIJEG muškarca na svetu (VIDEO)

Fil se uhvatio za glavu, a Džozi nije mogla da dođe sebi od šoka. Nije ni čudo… Imati najveći polni organ na svetu možda predmet želje i fantazija mnogih muškaraca, ali za ovog naizgled skomnog momka koji kaže da kad se pogleda ne vidi ništa neobično, osim kad uzme metar u ruke, zapravo je ponekad velika muka. U opuštenom stanju njegov “ponos” iznosi impozantnih 21,5 cm, što je veličina koju mnogi priželjkuju ne u stanju “mirovanja”, već erekcije. Ono što je za nekoga predmet želje, za nekoga je živa muka.

Upravo o tome je govorio Džona gostujući u emisiji “This Morning”. Fascinacija javnosti veličinom njegovog polnog organa ne prestaje, a Džona je ispričao kako mu u poslednje vreme ne ide sa ženama, jer iako koristi sve moguće lubrikante, ipak teško nalazi partnerke jer sve se prestrave od veličine njegovog organa. Voditelji Fil i Džozi su pokučali da dočaraju njegovu veličinu pokazujući rekvizite, na šta je Džona skromno dodao da je to “otprilike” probližno realnoj situaciji. Ipak, kako dalje ne bi nagađali i mučili se da pronađu adekvatne predmete koji će ilustrovati njegovu veličinu, Džona je voditeljima pokazao sliku svog penisa u punoj snazi.

nače, Džona je vrlo pažljiv prema svom organu, pa tako izbegava sve moguće situacije koje bi dovele do povrede.

– Uvek sam bio veoma oprezan da ga ne oštetim. Sećam se da se jednom desilo da kako mi je uzbuđenje raslo, tako je on počeo da se krivi u pogrešnom smeru i umalo da nije došlo do preloma. Nikada nemam odnose tako da devojka bude gore, jer je to siguran način da dođe do preloma – rekao je Falkon.

objektiv.rs