Posle dugo vremena Ana Brnabić zajedno u javnosti sa partnerkom: Milica na prijemu zablistala u belom

Region

Emotivna veza premijerke Ane Brnabić i njene partnerke, doktorke Milice Đurđić vrlo je intrigantna za javnost. One ne kriju svoju ljubav, naprotiv, Ana uvek vrlo rado i lepo u medijima priča o svojoj emotivnoj partnerki, a skoro nikada ne zaboravlja da spomene sina Igora, koji je njihov centar sveta.

Svako njihovo zajedničko pojavljivanje, bilo da je privatne ili poslovne prirode rado je ispraćeno. Tako ni sinoćni događaj koji su posetile nije mogao proći nezapaženo.

Naime, Ana i Milica prisustvovale su prijemu organizovanom od strane ambasade nordijskih zemalja povodom Evroprajda, a razgovor sa švedskom ambasadorkom Anikom Ben David i Dunjom Mijatović komesarkom za ljudska prava ovekovečen je i fotografijom, koja je dospela u medije.

Kao i uvek, sve oči bile su uprte u doktorku Milicu, koja je još jednom dokazala da osim inteligencijom i svestranošću, može i da se pohvali istančanim ukusom za modu. Za ovu priliku izabrala je svetlu kombinaciju, dok se premijerka odlučila za proverenu kombinaciju: košulja, sako i pantalone.

story.rs