MAJA JE OMRAŽENA, KRISTIJAN NE TREBA TOLIKO DA SE ZALAŽE ZA NJU: Kristina progovorila o odnosu svog verenika sa Marinkovićevom, pa se ostrvila na Aleks: I ONA PROSI NA… (VIDEO)

Showbizz

Razvezala jezik o dosadašnjem učešću svog verenika u Zadruzi 6.

Bivša učesnica ”Zadruge” i verenica Kristijana Golubovića večerašnja je gošća u emisiji ”Pitam za druga” na RED televiziji kod Stefana Miloševića Pande i Sanje Stanković. Ona je najpre prokomentarisala sukobe svog verenika sa Aleksandrom Nikolić.

– Nezadovoljna sam što sam sama, ali sam zadoboljna učešćem. Imao je taj kiks jedan, vidi se razlika od prošle godine. Kao da sam mu slala misli. Kad je trebalo da nabije salatu na glavu, navijala sam da to uradi sad. Ja sad kažem javno prosimo na TikToku i naprosili smo se. Sad pošto sam ja sama ja ”prosuckam”. Tamo mediokriteti prave novac. Otvorite TikTok svi! Kristijan je nepresušni izvor, Janjuš je kidao mesec dana, a krisitjan je uvek interesantan. Aleksandra ga je prozivala da prosi na TikToku, onda ona prosi na Jutjubu, ali mnogo manje… – rekla je Kristina i dodala:

U trudnoći sam postala ljubomorna na babe, koje žele da se slikaju sa njim. Nisu dobre babe, još gore… Niti mirišu nešto, da kažem iskreno, baš katastrofa, nisu mi konkurencija. Kad nisam bila trudna nije mi smetalo ništa, a sad ne… Krisitjan unutra nema nekog elana, nema puni baba – rekla je kroz osmeh Kristina u emisiji ”Pitam za druga”, pa priznala da li joj smeta Kristijanova bliskost sa Majom Marinković u rijalitiju.

– Ne mogu da kažem da sam ljubomorna, ali smatram da ne treba toliko da se zalaže za nju. Svako ima svoj jezik, ne smatram zbog njegovog učešća da je dobro. Ona je dosta omražena, poseban nivo. Ljudi su ga savetovali da se distancira od Maje. Vidim da on tu više baca koske na druge ljude. Ne, nisam ljubimorna na Maju, ne može ništa da bude tu. Ako Maja ima fetiš na oženjene, mogu da kažem da imam i ja – poručila je Spalevićeva.

U nastavku pogledajte detaljnije:

pink.rs