TAKI ŽESTOKO UZVRATIO KRISTIJANU ZBOG MAJE! Golubović mu je ćerku nazvao prostitutkom, a sad je on spomenuo TRUDNU Kristinu!

Showbizz

Iako je Kristijan Golubović prijatelj Radomira Takija Marinkovića, to ga nije sprečilo da u “Zadruzi” kritikuje i na negativan način komentariše njegovu ćerku Maju Marinković. Međutim, sada mu je od Takija stigao brutalan odgovor
Kristijan je najpre iskritikovao Maju jer je preotela muža svojoj drugarici Aleksandri Subotić, a potom je, prilikom poređenja nje i Aleksandre Nikolić, istakao da je Maja “prostitutka koja daje džabe”, dok Nikolićeva to navodno radi isključivo za novac.

Tim povodom se oglasio Taki, koji je bio uvređen zbog reči, kako kaže, svog prijatelja.

Nije bitno šta kaže, već ko kaže! On kaže nešto za Maju, a on prevario ženu na televiziji – započeo je Taki, koji je priznao da mu je teško da komentariše ovu situaciju.

Šta da kažem, šta biste vi rekli da ste na mom mestu?! Mi smo prijatelji, drugari. Pa šta da kažem, videli ste i sami da je njegova Kristina zbog njega crvenela pred svima nama kod Dušice u studiju. Sutra ako čuje da ga Taki pljuje napolju, moju ćerku čeka pakao. Svi su tamo protiv Maje, jer im je ona tamo najveća konkurencija i pretnja, i ženama i muškarcima. Neću više da budem skroman, to je tako! – rekao je otac Marinkovićeve.

informer.rs