Šta Se Desilo Milanu Stankoviću? Pjevač Scenu Zamijenio Manastirom, A Sada Ima Bradu I Dugu Kosu! (Foto)

Showbizz

Šta se desilo Milanu Stankoviću? Pjevač scenu zamijenio manastirom, a sada ima bradu i dugu kosu! (Foto)

Posljednjih godina Milana Stankovića prije ćete sresti u nekom od manastira širom Srbije, nego u TV emisijama ili nastupima. Iz sebi znanih razloga dugo već ne nastupa, nije aktivan na javnoj sceni koja mu, po svemu sudeći, ni ne fali, budući da je mir i sreću našao u pravoslavlju.

Pjevača rijetko ko bi danas i prepoznao na ulici, budući da je u potpunosti promijenio “lični opis” – iako je zbog svog posebnog, nekada ekstravagantnog imidža privlačio pažnju na svakom koraku i bio miljenik djevojčica, Stanković danas nosi široku, jednostavnu i neupadljivu boju, najčešće tamnih boja, znatno se ugojio i pustio kosu i bradu.

Prije izvjesnog vremena, Milan je u jednom od svojih posljednjih intervjua govorio o vjeri.

– Kršten sam još kao beba da bih preživio, a preživio sam mnogo u svom kratkom životu. Svi mi imamo stremljenja, želje, planove, uspjehe, ideje. Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst. Ali, u ludilu ovog vremena, duhovno slijepi, gluhi i nijemi, svegrešni, pale prirode, svi neminovno ozbiljno promašujemo i sa zakašnjenjem osjetimo da bez Logosa božjeg život nema života niti smisla. To su potvrdili svi koji se življenjem ozbiljno bave. Sve nauke, filozofije, revolucije, ideologije limitirane su okvirom stvorenog, bez pristupa tajni Tvorca, uzroka. A sve se na kraju završava Gospodom, jer kroz njega je sve i postalo – rekao je tada Milan.

kurir.rs