Posle 35 Godina Braka Prevarila Je Muža: Platila Sam USLUGU, Šta Je Tu Loše, Žene Više Troše Na Frizuru

Showbizz

Posle 35 godina braka prevarila je muža: Platila sam USLUGU, šta je tu loše, žene više troše na frizuru

Posle 35 godina, jedna Engleskinja (56) je odlučila da prvi put prevari muža, i kako kaže to joj je promenilo život. Inače, ona ima troje dece i petoro unučadi.

– Tada sam bila 35 godina godina u braku sa suprugom Džejmisonom (62), kada sam upozanala Skota (39), divnog muškarca, koji je učinio da se osetim ponovo poletnom – započela je ona svoju priču.

– Nikad nisam spavala ni s kim osim sa svojim suprugom. Imala sam samo 19 godina kad smo se on i ja venčali, iako sam ga jako volela, naš seksualni život nikada nije bio nešto naročito dobar. Kako su godine prolazile, sve ređe smo vodili ljubav. Nikad nisam uživala u tome i uvek sam tražila izgovore, okrivljujući menopauzu ili glavobolju – objašnjava žena.

Ipak, priznala je da joj je život sa suprugom bio lep, iako je nedostajalo strasti u njemu. Međutim, poslednjih godina ova baka je primetila kod svojih prijateljica da su se nakon razvoda promenile i “živnule”, te je i ona želela da se oseti isto.

– Jednog dana slučajno sam videla reklamu na Internetu za takozvanu mušku eskort pratnju visoke klase, muškarac se zvao Skot i poslala sam mu poruku. NIje prošlo puno vremena kada mi je telefon zazvonio. Bio je to on i predložio mi je da se nađemo kako bismo se upoznali i dogovorili oko njegovih usluga – rekla je ona.

Prvi dejt sa Skotom ju je koštao 180 evra, a pošto je imala određenu ušteđevinu sa strane, platila mu je i unapred.

– Šta je tu loše? Neke žene potroše više na jednu haljinu ili frizuru – izjavila je.

Priznala je da se osećala veoma nervozno, imajuću u vidu koliko ima godina i višak kilograma. Ipak, kako je i sama rekla, Skot je bio šarmantan i pozitivno je delovao na nju. Naredna dva puta su izlazili na piće, a onda se desio preokret kada mu je ona predložila da želi da četvrti sastanak bude poseban.

– Našli smo se u baru i nakon nekoliko čaša vina, predložio mi je da odemo u hotelsku sobu, dok sam mužu rekla da imam poslovni događaj. Uživala sam s Skotom, sve vreme smo se ljubili i dodirivali.

– Nikada pre nisam nešto ovako doživela – priznala je ona.

Od tada je nastavila da se viđa sa Skotom skoro svaki dan. Kako je i sama rekla, i drugi aspekti njenog života su se poboljšali, smršala je par kilograma, a kod kuće je bila raspoloženija i srećnija.

objektiv.rs