Gay tate razmazili sinčića: Tek se rodio, a kupili mu milijunsku jahtu i robicu od 260 tisuća kn

Svijet

Barrie je rekao da dvogodišnja Valentina, koja je nekada bila dijete obitelji, nije ni na koji način ljubomorna na svog mlađeg brata i da je i ona već dobila mnogo darova

Barrie Drewitt-Barlow (52) i njegov zaručnik Scott Hutchinson (27) dobili su sina Romea Tarquina 12. kolovoza putem surogat majke. Otada su mu poklonili niz luksuznih darova uključujući i jahtu.

Upravo smo potrošili 21 milijun kuna na jahtu za Romea i nazvali je po njemu – rekao je Barrie za The Sun.

– Trenutačno je u Miamiju gdje se Saffron, moja najstarija kćer, ukrcava, sa svojim novim dečkom i ide na Kubu i okolne otoke na dva tjedna. Želimo mu omogućiti isti početak života kao i drugoj djeci pa smo za njega osnovali zakladu. Tony, moj bivši, mu je poklonio devet milijuna kuna i ja sam to izjednačio za njega. Očito ćemo izgraditi lijep portfelj stvari za njega tijekom sljedećih nekoliko godina – dodao je.

Drewitt-Barlow je rekao da su već doslovno kupili svaki komad dizajnerske odjeće koji možete zamisliti za malog Romea.

– Burberry, Versace, Dior, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, svaki dizajner koji prodaje odjeću za bebe, mi smo je već kupili – dodao je.

Rekao je da dvogodišnja Valentina, koja je nekada bila dijete obitelji, nije ni na koji način ljubomorna na svog mlađeg brata i da je i ona već dobila mnogo darova.

– Ima osobnog kuhara, cijelu sobu za igru punu najnovijih naprava i igračaka, dadilju koja stalno živi i tim kućnog osoblja koji se brine o svakoj njezinoj potrebi, uključujući stalnog frizera koji joj svaki put oblikuje kosu – naveo je.

Barrie, koji se pojavio u ‘Below Deck’, i njegov bivši suprug Tony Drewitt-Barlow (56) imaju zajedničko bogatstvo od 1,5 milijardi kuna, koje nastavljaju dijeliti čak i nakon razvoda.

Također dijeli djecu Saffron i Aspen (22), Orlanda (18), i blizance Jaspera i Dallasa (11), sa svojim bivšim, od kojeg se razišao 2019. godine.

Par je ušao u povijest 1999. kao prvi britanski ‘gay tate’, kada su postali prvi istospolni par koji je naveden kao ‘roditelj jedan’ i ‘roditelj dva’ na rodnom listu svojih blizanaca umjesto ‘majka’ i ‘otac’.

Otac sedmero djece razveo se od svog bivšeg 2019. i počeo izlaziti sa svojim sadašnjim zaručnikom, koji je bio u vezi s njegovom kćeri, a par je dobio kćer Valentinu u listopadu 2020.

24sata