Estrada Za Nastupe Traži Hiljade Eura: Sloba Radanović Zarađuje Duplo, A Ovaj Reper Za 2 Sata Uzme Čak 11.000 Eura!

Showbizz

Estrada za nastupe traži hiljade eura: Sloba Radanović zarađuje duplo, a ovaj reper za 2 sata uzme čak 11.000 eura!

Mnogim estradnjacima su cijene nastupa skočile, a razlozi su, kako pišu domaći mediji, razni – veća popularnost, snimljene nove pjesme ili razloga jednostavno nema ali je cjenovnik drugačiji.

Izvor iz estradnih voda, blizak brojnim pjevačima, otkrio je kako se kreću cifre za nastupe.

Naime, Sloba Radanović, sa jednim snimljenim albumom, uspio je u posljednjih godinu dana da dostigne cijenu od čak 12.000 eura po koncertu, sa prethodnih 5.000 do 7.000 eura koliko mu je varirala cijena.

Ono što je veliko iznenađenje, jeste Mihajlo Veruović Vojaž kojim je omladina opčinjena.

On je nedavno naplatio čak 11.000 eura svoje pojavljivanje pred publikom za oko dva sata na bini, a razlog što uspijeva u tome da zaradi basnoslovnu cifru jeste što omladina ludi za njim.

Izvor za gore navedeni portal dodaje i da cijene najviše skaču pjevačima kada “ubodu” dobar hit, što publika potvrđuje Vojažu.

S obzirom na to da je iza njega pjevač sa višedecenijskom karijerom -Aco Pejović, koji ima brojne hitove, može se reći da je mladi reper trenutno jedan od plaćenijih.

Do prije godinu dana, Pejović je uvećavao račun u banci poslije nastupa za 10.000 eura, ali je sada njegova redovna cijena otišla na 12.000.

U prethodne tri godine, kada je riječ o nastupima otvorenog tipa, Jelena Rozga, Bajaga i Leksington bend drže cijenu – 10.000 eura.

S druge strane, pjevačice Jelena Tomašević i Angelina pjevaju za 6.000 evra, dok je Sari Jo skočila cijena sa 4.000 na 6.000 eura.

S druge strane, pjevačice Jelena Tomašević i Angelina pjevaju za 6.000 evra, dok je Sari Jo skočila cijena sa 4.000 na 6.000 eura.

24sedam.rs