Glumica Ljiljana Jakšić ćerku je rodila u 52. godini: Darija sada pohađa treći razred – Brzo je porasla i sve više liči na mamu (FOTO)

Region

Ćerka Ljiljane Jakšić već dve godine je prava školarka, a fotografije na kojima Darija nosi školski ranac najbolje dokazuju da je naslednica poznate glumice već velika devojčica. Nove slike dokazuju i kako je za kratko vreme Darija brzo porasla, a glumica je jako ponosna na ćerku koju je čekala veoma dugo.

„Već prvi dan je zaključila da ima najdivnije drugare. Dobila je predivnu učitejicu i učitelja, koji će se smenjivati, pošto je u celodnevnoj nastavi. Stvarno voli da ide u školu, ali na pitanje šta ti se najviše sviđa, njen odgovor je “pauza za ručak”. (smeh) Obožava da se igra, a voli malo i da se pravi važna pred drugaricama jer ume da napravi „zvezdu“, „stoj“ na rukama, „most“ – opisala je glumica školske dane svoje mezimice.

Na pitanje da li je prethodnih meseci pala i po koja suza, Ljiljana Jakšić koja, iako je samohrani roditelj, ne prima nikakav dečji dodatak jer su njena primanja u vreme kada je radila bila nešto iznad zakonom određenog limita, kaže:

Da, bilo je i toga. Ali, to su ventili koje sami otvorimo, izbacimo lošu energiju i bude nam lakše. Svim majkama šaljem hiljadu poljubaca, a u noćima kada pomisle da im je teško ili da ne znaju kako dalje, neka urade isto što i ja. Kad uspavam Dariju, ostanem još desetak minuta pored njenog kreveta. To su mi najlepši trenuci u toku dana. Gledam je kako je porasla, kako su joj se nogice izdužile, kako bezbrižno sanja… Onda budem tako ponosna i na nju, i na sebe. I to mi mnogo pomogne da jača i srećnija uđem u novi dan.

story.rs