Djevojčicu (6) koja je upala u korito sušare za kukuruz nakon reanimacije nisu uspjeli spasiti

Region

Poljane, malo mjesto na zapadu Požeško slavonske županije zavijene su u crno, najbliži susjedi kao i svi mještani su s nevjericom primili crnu vijest

Strašna tragedija dogodila se u srijedu poslije podne u mjestu Poljana kod Lipika. Djevojčica (6) pala je u korito sušare za kukuruz, teško se ozlijedila i nažalost unatoč reanimaciji je preminula.

– Policija je oko 16.45 sati zaprimila dojavu da je u Poljani u Ulici braće Salača dijete palo u korito sušare za kukuruz. Nažalost, nakon reanimacije dijete je preminulo. Slijedi očevid i rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja – rekli su nam iz PU požeško-slavonske.

Reanimaciju nesretne djevojčice na mjestu događaja obavila je ekipa Hitne medicinske pomoći. Nažalost, reanimacija je bila neuspješna, curici nije bilo pomoći. Sve se navodno dogodilo u dvorištu obiteljske kuće u kojoj je živjela djevojčica. Zasad još uvijek nije poznato kako je došlo do tragične nesreće.

Neslužbeno doznajemo da se obitelj nastradale djevojčice bavi poljoprivredom, da ima sušare i silose za stočnu hranu. Kako je dijete došlo do sušare i kako je palo u korito istraga će tek utvrditi. Poljane, malo mjesto na zapadu Požeško slavonske županije zavijene su u crno, najbliži susjedi kao i svi mještani su s nevjericom primili crnu vijest.

– Upravo mi je sada jedna susjeda javila da se kod obitelji koja živi od plodorede dogodila tragedija. Strašno je to i neka im Bog da snage da podnesu bol zbog gubitka malene – rekla je jedna mještanka Poljane koju smo kontaktirali telefonom.

24sata