Tatjana Jurić nakon operacije: ‘Kralježnicu smo zbrinuli, a sad je vrijeme za još jedan problem’

Region

Nakon što je ovo ljeto hospitalizirana zbog jakih bolova u kralježnici, odlučila se za operaciju. Inače, voditeljica posljednje 23 godine živi s dijagnozom ‘diskus hernija’

Voditeljica Tatjana Jurić (40) ovo se ljeto podvrgnula operaciji diskus hernije i nedavno je s pratiteljima podijelila vijesti da oporavak ide prema planu i da napokon može sjediti i hodati bez tegoba. A sada se javila iz frizerskog salona i nasmijala pratitelje.

– Kralježnicu smo zbrinuli, sad je vrijeme da se pozabavimo još jednim gorućim problemom. Podjednako izazovnim, čini mi se! – napisala je Tatjana uz fotografiju na kojoj su u prvom planu njezine bujne kovrče.

– Napreduješ; Predivna kosa; Da mi je malo te tvoje grive; Predivna; Prelijepa si; Ljepotica za 10 – samo su neki od komentara u kojima su pratitelji pohvalili njezinu prirodnu frizuru.

Tatjana je kasnije na Instagramu objavila fotografiju s novom frizurom ravne kose. Od kovrči je, čini se, odlučila uzeti pauzu.

– Ta-ra! A sad natrag leći! Nema dugog sjedenja, hodanja, stajanja – našalila se Jurić uz fotografiju koja prikazuje nešto kraću, ravnu kosu.

Podsjetimo, voditeljica posljednje 23 godine živi s dijagnozom ‘diskus hernija’ koja joj je mjesecima uzrokovala bolove u kralježnici.

Nakon što je ovo ljeto hospitalizirana zbog jakih bolova u kralježnici, odlučila se za operaciju.

– Nisam se lako odlučila na ovaj zahvat, a sad si mislim što sam čekala! Popodne operacija, sutradan sam iz bolnice išetala bez bolova, uspravna i na svojim nogama. Doslovno! Na leđima imam tri mala šava, ništa, ali ništa me više ne boli, a tko se s diskus hernijom susreo zna o kakvim je ovdje bolovima riječ – napisala je Tatjana na društvenim mrežama nakon operacije te zahvalila doktoru i djelatnicima bolnice.

24sata