Užas u Austriji: Policija sumnja da je dječak (11) s balkona bacio svog devetomjesečnog brata

Svijet

Tamošnja policija izvijestila kako je na travnjaku pod balkonom jedne stambene zgrade pronađeno devet mjeseci staro dijete, koje je zbog težine ozljeda preminulo u bolnici

U groznoj obiteljskoj tragediji u petak navečer oko 19,40 sati u Beču, smrtno je stradalo devetomjesečno dijete. Tamošnja policija izvijestila kako je na travnjaku pod balkonom jedne stambene zgrade pronađeno devet mjeseci staro dijete, koje je zbog težine ozljeda preminulo u bolnici.

Što je se zapravo dogodilo još uvijek nije poznato, ali policija sumnja da je devetomjesečnu bebu s balkona u stanu na petom katu bacio njezin stariji 11-godišnji brat. Za to vrijeme njihova majka je bila u kuhinji, a djeca su se igrala u dnevnom boravku.

Naime, lokalni mediji navode kako 11-godišnji dječak boluje od “neurološke bolesti”. Istraga je još uvijek u tijeku jer gotovo je nemoguće da je devetomjesečno dijete samo otvorilo balkonska vrata i popelo se na ogradu balkona.

Dječak (11) nalazi se kod rodbine, te ga očekuju daljnja ispitivanja i istraga, u ovom slučaju, rekla je glasnogovornica bečke policija Barbara Gass. Cijeli slučaj nadgleda nadležni Ured za skrb mladih u Beču

24sata