NAJLEPŠA ŽENA SVETA stigla u Veneciju: Monika Beluči u NAJJEDNOSTAVNIJOJ odeći izgleda kao MILION DOLARA, linija joj je TOP, a njeno OSVEŽENO lice dugo ćete gledati

Showbizz

Monika Beluči pojavila se danas na 79. Filmskom festivalu u Veneciji. Tradicionalna manifestacija srećom neće proteći bez velike italijanske i svetske zvezde koja sa ostalim članovima ekipe promoviše film “Siccita”.

Slavna Italijanka proglašena i za najlepšu ženu na svetu, na današnjoj promociji nosila je jednostavnu letnju kombinaciju: elegantne pantalone, bluzu šarenog printa i crne sandale sa visokom potpeticom.

Jednostavno- kao i najčešće, značilo je ovaj put, odličan stil. Monika inače ima prepoznatljiv modni manir- po mišljenju nekih dobar, po mišljenju nekih prilično sporan. Ali je svoja i na polju mode.

U Venciji je danas vidimo u modnom izdanju koje je svedenije od njenih upečatljivih haljina u kojima najčešće ume da se pojavi. Tu su i glomazne naočare za sunce koje su čak i postale jedan od njenih stilskih

prepoznatljivh znakova.

Možda zbog dobrog odabira odeće ili nečeg drugog, Monika izgleda kao da je u baš dobroj formi, a zna se da poslednjih godina ima oscilacije sa kilažom.

Primećujemo i da njeno lice izgleda veoma osveženo. S obzirom na to da glumica važi za zvezd koja ne voli plastičnu hirurgiju a ni ostale veštačke metode ulepšavanja, velike su šanse da nije poklekla trendu “večne mladosti”. Ali da izgleda mlađe nego na prethodnim fotografijama snimljenim nedavno, zaista izgleda.

Osim podmlađenog lica zaintrigirao je i prsten na njenoj ruci.

zena