Tatjana Jurić napokon se vraća svakodnevici: ‘Bolova nema pa sada mogu sjediti, ali i hodati’

Showbizz

Nakon trotjednog mirovanja, fizikalna mi kreće i kroz koji tjedan, puni pogon, ali uz disciplinu, strogu kontrolu pokreta i trening. Bolova više nema, sjedim i hodam bez problema, napisala je Jurić

Voditeljica Tatjana Jurić (40) javila se svojim obožavateljima s novom fotkom na kojoj nakon svih nedaća koje su je zahvatile, uživa upuštajući se na ležaljci i to s osmijehom na licu.

Tatjana je imala problema s kralježnicom radi kojih je neko vrijeme bila u bolnici, na Rebru u Zagrebu, a sada je obznanila pratiteljima da napokon može sjediti i hodati te se uskoro vraća svojim svakodnevnim obavezama.

Za tu prigodu odjenula je bijelu ljetnu haljinicu, a kosu je svezala u maramu. Od sunca su je štitile sunčane naočale.

– Kontrola pokazuje: oporavak ide očekivanim tijekom, sve je dobro! Nakon trotjednog mirovanja, fizikalna mi kreće i kroz koji tjedan, puni pogon, ali uz disciplinu, strogu kontrolu pokreta i trening! Ljeto sam provela na ovoj ležaljci, u ove dvije krpe, ovoj bijeloj i ovoj na glavi (što je ustvari baš po mom guštu, znaju svi moji), samo što je ova poza bila prva asocijacija na bolove. Bolova više nema, sjedim i hodam bez problema i to je još jedan razlog da nazdravimo! – napisala je Tatjana uz fotografiju.

Pratitelji su joj odmah poželjeli brz oporavak.

– Tatjana izdrži; Bravo; Brz oporavak kraljice; Bitno da ide na bolje; Predivna si – pisali su joj.

Inače, voditeljica posljednje 23 godine živi s dijagnozom ‘diskus hernija’ koja joj je mjesecima uzrokovala bolove u kralježnici. Jurić je nedavno podijelila video na kojemu radi vježbe za leđa u bazenu i priznala da dane provodi pokušavajući izbjeći operaciju, ali na nju je na kraju ipak otišla.

24sata