Miša Grof opet opleo po Nikolini Pišek: ‘Ne znam što hoće. Dosta je trošila moje i Vidojeve novce’

Showbizz

Nikolina Pišek prije četiri mjeseca postala je udovica. Život joj se doslovce okrenuo naglavačke otkako je izgubila supruga Vidoja. Sa svekrom Mišom Grofom nakon sahrane započela je ‘medijski rat’

Od Nikoline me ništa više ne iznenađuje, prestao sam se obazirati. Za nju je, vjerojatno, normalno da se tako ponaša pet mjeseci nakon što je sahranila supruga, ispričao je za srpske medije je Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, nakon što je udovica njegovog pokojnog sina Vidoja, Nikolina Ristović ex Pišek (46), rekla kako se njegovim izjavama za medije bave njezini odvjetnici i da ih je izgovorila ‘osoba pomućenog razuma’.

Ne znam što ta žena hoće od mene i za što me to misli tužiti. Za moju imovinu? – kazao je Miša za Kurir.rs i dodao:

– Jedva čekam da se suočimo na sudu, nemam se ja čega bojati. Nikolina je dosta uživala u mojim i Vidojevim novcima.

Podsjetimo, Nikolina Pišek je u svibnju postala udovica. Život joj se doslovce okrenuo naglavačke otkako je izgubila supruga Vidoja. Osim toga, svekar Miša Grof nebrojeno puta ju je medijski prozvao i izgovorio različite uvrede na njen račun.

Za časopis Glorija voditeljica je nedavno otkrila svoju stranu priče te prvi put nakon suprugove smrti pričala o novom početku i tragediji koja joj se dogodila.

24sata