“EVO DUŠMANI O TOME DA NISAM BIVŠA TENISERKA” Ana Spasojević odgovorila na prozivke, pa zapušila USTA svima novom OBJAVOM! (VIDEO)

Showbizz

Ana Spasojević, domaćoj javnosti je poznata po učešću u rijalitiju Parovi i Maldivi, kao i u petoj sezoni Zadruge. Međutim mnogi nisu znali da se Ana ranije bavila tenisom i da je bila na korak od teniske karijere.

Pošto su je u poslednje vreme mnogi napadali na društvenim mrežama na račun tenisa, te da je “Nikakva teniserka”, te “Kakve ona veze sa tenisom ima”, “Ne zna ona reket da drži u ruci, ali zato zna nešto drugo” i mnogi drugi zluradi komentari, naterali su Spasojevićevu da im odgovori na prozivke.

Naime, Ana je objavila video na kome se vide brojni pehari koje je osvojila za vreme igranja tenisa, te je u objavila napisala:

– Evo dušmani toliko o tome da nisam bivša teniserka! – oštro je ona odgovorila na zlonamerne komentare.

Očigledn je da su je zlonamerni komentari toliko iznervirali da je Spasojevićeva rešila da crno na belo pokaže brojne pehare kojima se ponosi i time zapuši usta dušmanima.

Podsetimo Ana Spasojević je učestvovala u prethodnoj sezoni Zadruge, gde je mnoge dirnula svojom tužnom pričom kada je otkrila da je imala teško detinjstvo, jer je otac bio teški alkoholičar, te je maltretirao nju, njenu majku i sestru. Njeno učešće ostaće zapaženo po njenom burnom temperamentu i svađama koje je imala sa zadrugarima.

Kurir.rs/Stefan Božović