ŠOK! “ŠEF ME TERAO DA IMAMO SE*S”! Buduću LEPU zadrugarku imućni biznismen pipao za zadnjicu, zvao u HOTEL, ovako je ucenjivao

Showbizz

Buduća zadrugarka Anita Stanojlović, koja ulazi u Zadruga 6, podigla je veliku prašinu na snimanju profila, kada je otkrila da je se odrekao otac kad je bila klinka, a da bi ušla u rijaliti, dala je otkaz na poslu.

Kako Rijaliti saznaje, ona je na prethodnom poslu imala problema sa šefom, koji je pipkao i terao da budu intimni, ali nije smela da ga prijavi jer je imućan čovek. Anita kaže da je o svemu pričala samo s najbližima, a kako je sada sve daleko iza nje, rešila je da progovori.

– Taj čovek je prema meni uvek bio korektan. Nisam znala nikad da mu se sviđam, da je bacio oko na mene, ali sam video da je često dolazio do mog stola da ćaskamo. Mislila sam da sam mu samo simpatična i da je to normalno, da to radi sa svim koleginicama, ali nije bilo tako. Bila sam tu nova, nisam imala pojma da se to s njim u firmi i ranije dešavalo. To je trajalo neko vreme, onda je ostajao posle smene da me pita da idemo na kafe i ručkove. Bilo mi je sve sumnjivo, ali opet, računam, oženjen je čovek, neće otići predaleko – priča Anita.

Ona je potom objasnila da je shvatila o čemu se radi kad je šef počeo da je dodiruje po zadnjici u hodniku.

– Čovek je razgovarao sa mnom i kad je krenuo ka svojoj kancelariji, dirao me je po zadnjici. Ostala sam ukopana u mestu. Pravila sam se luda, ali nisam bila u situaciji da reagujem i dam otkaz. Imala sam privatne probleme. To se ponavljalo više puta, onda me je preko poruke pitao da se vidimo u jednom hotelu. Požalila sam se drugarici, rekla mi je da sve prijavim, ali nisam smela. On je moćan čovek, znala sam da će biti moja reč protiv njegove i da od toga nema ništa. Posle sam dala otkaz, ali nisam nikad pričala o tome – kaže Anita.

– U firmi u kojoj sam dala sada otkaz da bih ušla u rijaliti su me svi poštovali. Super smo se slagali i nikad više ne bih ćutala na takvo ponašanje. Niko to ne treba da trpi.

kurir.rs/Rijaliti.rs/republika.rs