Nakon Karleušinih se*si fotki mnoge šokirao video s nastupa: ‘A gdje ti je sad Photoshop?’

Showbizz

Na društvenim mrežama uvijek gledamo ‘savršeno’ tijelo poznate srpske pjevačice u izazovnim modnim kombinacijama, ali se njeni obožavatelji povremeno iznenade njenin izgledom uživo

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (44) nedavno je objavila fotografije u oskudnom traper kombinezonu koji je istaknuo sve njezine adute, a posebno njenu golu stražnjicu. Sada je na TikToku izašao video na kojem se vidi kako je pjevačica izgledala uživo u toj kombinaciji.

Iako je na Instagramu objavila fotografije na kojima izgleda besprijekorno, video koji se proširio društvenim mrežama otkrio je malo drugačiji prizor.

Naime, umjesto tankog struka i oble stražnjice, Jelena je na snimci izgledala malo veće, a u žaru plesa i oskudnoj kombinaciji mnoge je zgrozio njen izgled.

@

♬ –

Mnogima to inače ne bi ni smetalo da pjevačica ne izgleda potpuno drugačije uživo nego što objavljuje na društvenim mrežama, a upravo zbog toga su je i prozvali u komentarima zbog photoshopa i lažnog načina na koji se prikazuje.

– Gdje je sada Photoshop? – pisali su korisnici TikToka ispod videa.

Naime, ovo nije prvi puta da je pjevačica iznenadila svojim stvarnim izgledom. Prije dva mjeseca Jelena je u klubu u Zagrebu energično plesala i pjevala u crnom bodiju s tanga gaćicama.

Iako na društvenim mrežama često govori kako je ‘savršena’, jedan od fanova snimio ju je u ne tako savršenom trenutku. Mnogi su tada komentirali njen celulit te ih je zgrozio prizor.

24sata