Ema iz Čakovca zablistala na crvenom tepihu u Veneciji, tamo je stigla na poziv Toma Forda…

Showbizz

Ema Kovač, talentirana 27-godišnja Čakovčanka, osvojila je Talijane u showu ”Ciao Darwin”, a zatim je, uz modeling i poduzetništvo, karijeru krenula razvijati u glumačkim vodama

Treću večer filmskog festivala u Veneciji uveličala je i naša atraktivna glumica i model s talijanskom adresom. U petak 2.rujna Ema Kovač, kao gost za Tom Ford Beauty, zabljesnula je u haljini, hrvatskog dizajnera Ivana Alduka, na premijeri filma „Bones and All“ u društvu svjetski poznatih glumačkih imena – Timothée Chalamet, Sydney Sweeney, Camila Mendes, Barbara Palvin, Dylan Sprouse i brojni drugi.

Ema Kovač, talentirana 27-godišnja Čakovčanka, osvojila je Talijane u showu ”Ciao Darwin”, a zatim je, uz modeling i poduzetništvo, karijeru krenula razvijati u glumačkim vodama.

Iza sebe ima već zavidan portfelj snimljenih serija i filmova. Miljenica je talijanskog redatelja Paola Sorrentina, a časopis “Fabrique Cinema” proglasio ju je mladim talentom talijanske kinematografije.

Milijuni Talijana mogli su je pratiti, na TV kanalu RAI2, u seriji „Fosca Innocenti“ što je ubrzo urodilo novim filmskim angažmanima.

Na Rimskom filmskom festivalu, u listopadu ove godine, očekuje se premijera filma ”Lamborghini”, koji prati životnu priču osnivača te marke, Ferruccia Lamborghinija. Ema će u filmu glumiti plavokosu ljepoticu, a stala je uz bok holivudski popularnim glumcima poput Franka Grilla, u glavnoj ulozi, i Gabriela Brynea, koji je zamijenio Aleca Baldwina.

Krajem godine Ema će se ponovno naći na talijanskim ekranima u seriji „Impero“ s poznatim talijanskim glumcem Giancarlo Gianninijem.

Njen talent prepoznao je i Roman Polanski u čijem filmu ”The Palace” je dobila ulogu Ruskinje, a njegova premijera očekuje se početkom 2023. godine.

24sata