Ima 20 Godina I Kupio Je KUĆU Porodici: Odvajao Sa Strane, Pa Im Priredio Nestvarno Iznenađenje (VIDEO)

Zanimljivosti

Ima 20 godina i kupio je KUĆU porodici: Odvajao sa strane, pa im priredio nestvarno iznenađenje (VIDEO)

Jedan od najuspešnijih jutjubera u Irskoj Adam B sa samo 20 godina kupio je roditeljima kuću iz snova, a detalje celog iznenađenja podelio je na svom kanalu gde je oduševio pratioce.

Adam, koji sada ima 22 godine, roditeljima je kupio kuću iz snova i to sve od novca, koji je ostavio sa strane zarađujući od posla koji je započeo kada je imao tek 12 godina. Na samom početku snimka, emotivni mladić obratio se pratiocima objasnivši im kako se ceo život trudi da učiniti roditelje ponosnim.

– Sve što sam uradio u životu, skoro sve je bilo kako bih svoje roditelje učinio ponosnim. Jutjub mi je otvorio tolika vrata i prilika koje ne bih mogao da očekujem ni za milion godina da toliko pomognem svojoj porodici – rekao je on i zahvalio se svima koji ga godinama podržavaju jer, kako kaže, bez njih to ne bi bilo moguće.

Iako ispočetka nije znao da li da ovu priču podeli ili ne, ipak je odlučio da to učini. Adam je ispričao kako su njegovi roditelji tražili kuću u koju bi se preselili, a zatim su i našli onu u koju su se potpuno zaljubili. Kuću su gledali skoro godinu dana kada je Adam odlučio da je ona idealan poklon koji može da podari svojim roditeljima.

Dobio je ključeve kuće, a istakao je i kako je sam izabrao i nešto nameštaja kako bi majci olakšao proces uređenja.

Pre nego što će im pokazati kuću, Adam je roditeljima i mlađem bratu stavio povez na oči i pretvarao se da ih vodi svojoj kući, a kada su shvatili šta je istina preplavile su ih emocije.

– Znam ovu kuću, gledali smo je! Pogledajte, otkucaj srca su mi skočili. Ne znam šta da mislim, ruke su mi se oduzele – vikao je njegov otac.

Porodica se nije mogla odmah da se useli u kuću, no reakcije su bile neverovatne, a ispod videa Adam je mnoge ganuo do suza.

– Mislim da je san svakog deteta da obraduje svoje roditelje. Jasno si shvatio zadatak, dečače. Rasplakao si me kao da sam bio tamo s vama – napisao je jedan krosinik.

Drugi su Adamu i njegovoj porodici poželeli srećno useljenje, te čestitali mladiću na divnom potezu.

Inače, Adam na svom profilu deli razne šaljive sadržaje, izazove, trikove, igrice, te pitanja i odgovore, a ima više od tri miliona pratilaca. Sam video o kući takođe je prikupio više od tri miliona pregleda.

(objektiv.rs)