Dirljiv gest policajaca u Pančevu: Ćerki stradalog kolege ulepšali 6. rođendan, uz rotaciju stigli pokloni

Region

Mala Teodora je ćerka tragično stradalog pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Kostić Petra

Biti human, pomagati kad je potrebno, biti podrška u teškim vremenima, biti čovek, to znači biti policajac i biti deo velike porodice MUP u kojoj brinemo jedni o drugima uz puno ljubavi, poštovanja i razumevanja, poručuju u ovom Ministarstvu povodom akcije za malu Teodoru.

To su i dokazali policijski službenici u Pančevu koji su ćerki kolege koji je nedavno stradao u saobraćajnoj nesreći, ulepšali rođendan.

Mala Teodora, ćerka tragično stradalog pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Kostić Petra, 29. avgusta napunila je 6 godina.

Kolege njenog preminulog tate, koji su u stalnom kontaktu sa njenom mamom, saznali su da za rođendan ona želi da dobije električni trotinet i “jednorog tortu”. Za kratko vreme oni su se organizovali i uz rotaciju policijskih automobila, pevajući rođendansku pesmu, svratili su do Teodorine kuće i iznenadili je poklonom i pesmom.

Sa sestrom od tetke Dunjom odmah je podelila radost zbog toga što “policija peva pesmicu”.

Teodorin osmeh i sreća zbog iznenađenja koje su joj priredile tatine kolege ostaće urezani u srcima svih nas koji ne možemo a da ne budemo ponosni na velika srca pančevačkih policajaca koji nisu zaboravili Petrovu porodicu i pokazali da su uvek tu za njih.
Srećan rođendan Teodora

telegraf.rs